Találatok a Berlusconi címkére

Találatok száma: 4

Milan: vasárnap este (már tényleg) eldől Allegri sorsa

2013-06-02 13:07:30

Kéthetes halogatás után vasárnap este végre asztalhoz ülnek az AC Milan vezetői, Silvio Berlusconi és Adriano Galliani, valamint a jelenlegi szakvezető, Massimiliano Allegri, hogy egy közös vacsora keretében pontot tegyenek a hónapok óta húzódó edzőkérdés végére.

Milan Berlusconi Allegri

Milan: Berlusconiék a héten döntenek Allegri sorsáról

2013-05-28 22:42:54

Adriano Galliani, az AC Milan sportigazgatója megnyugtatta a klub kispadjáért aggódókat, csütörtökön meghozzák a döntést a vezetőedző, Massimiliano Allegri sorsáról.

Massimiliano Allegri Berlusconi Roma Milan

Előfordulhat, hogy Ronaldo a decemberi klubvébén debütál az idényben

2007-10-21 00:00:12

Továbbra is teljes homály fedi, mikor debütálhat a kétszeres aranylabdás brazil csatár, Ronaldo a BL-címvédő AC Milan színeiben ebben a szezonban. A két és fél hónapja térdsérüléssel bajlódó sztár Silvio Berlusconi klubelnök szerint előfordulhat, hogy csak a a decemberi, Japánban megrendezendő klubvilágbajnokságon szerepelhet először az idényben.

AC Berlusconi

A katalánok tagadják, hogy Ronaldinhónak mononukleozisa lenne

2007-04-22 00:01:14

Ronaldinho-ügyben közleményt adott ki a brazil játékos klubja, a spanyol Barcelona, amelyben cáfolta azon spanyol híreket, amelyek arról szóltak, hogy a támadó-középpályás nem mandula-gyulladása, hanem mononukleozis miatt nem állhat rendelkezésre. A Barca klubvezetősége megnyugtatta a katalánok híveit, illetve a játékos rajongóit, hogy az érintett egyáltalán nem szenved olyan betegségben, mint arról hírt adtak. A brazil játékosnak mandula-gyulladása volt, de múlt pénteken már edzett is.

Milan Berlusconi