Találatok a Barcelon címkére

Találatok száma: 3

Salzburg: Szoboszlaiék gólvágóját felajánlották a Barcelonának – sajtóhír

2019-11-04 06:56:47

Ugyan több mint egy tucat klub szeretné megszerezni, spanyol sajtóhírek szerint az FC Barcelona lehet a végső befutó Erling Haalandért. A Salzburg gólvágójának megszerzését a sztárügynök, Mino Raiola ajánlotta fel a katalánoknak – írja a Don Balón, amely szerint a norvég labdarúgó ára 65 millió euró lehet.

Red Bull Salzburg Mino Raiola FC Barcelona Erling Haaland Barcelon

A kutyák el Clásicója még Pepének is durva

2013-04-05 17:25:09

Minden bizonnyal szép számmal akad olyan futballrajongó, aki az elmúlt évek példátlan el Clásico-dömpingjének ellenére a mai napig csillapíthatatlan izgalomba jön az európai klubfutball egyik legpikánsabb összecsapásától, de az olyan drukker sem ritka, akinek már a könyökén jön ki a két óriás egymás elleni párharca, hiszen az elmúlt három évben 18 alkalommal is egymásnak feszültek. Az utóbbi halmazba tartozóknak talán felüdülésként, az első csoport tagjainak pedig egyfajta desszertkülönlegességként szolgálhat a hófehér és gránátvörös-kék mezbe öltöztetett kutyák el Clásicója.

el Clásico Real Madrid Barcelon

Az egyiptomi fővárosban születésnapot ünnepeltek a katalánok

2007-04-29 00:00:23

Liverpoolon kívül volt legalább még egy város a világon, ahol örömtüzeket gyújtottak, amikor a Barcelona kiesett a Bajnokok Ligájából. Amíg viszont Angliában az ellendrukkerek örültek, hogy a legrangosabb sorozat nyolcaddöntőjében búcsúztatták a címvédőt, addig Kairóban azért váltott ki osztatlan örömöt a katalánok korai kiesése, mert így a sorozat további részében szabadnapossá váltak. Így történt ez a BL-elődöntők idején is, amikor az Al-Ahli meghívásának eleget téve a Barcelona az egyiptomi fővárosba látogatott, hogy egy szülinapi ünnepség keretében megmérkőzzön az ünnepelttel.

Barcelon barátságos mérkőzés