Találatok a Aurora címkére

Találatok száma: 3

Videó: ziccer közben ment el az áram – máig nem tudni, hogy gól lett-e

2022-08-08 09:59:00

Nem mindennap számolunk be a guatemalai másodosztályú labdarúgó-bajnokság történéseiről, de most megtesszük. A Mictlán és az Aurora 3. fordulóbeli összecsapásán a 64. percben ziccerbe kerültek a vendégek, ám hirtelen elment az áram, és minden elsötétült. A soy502.com beszámolója szerint nem derült ki, hogy az akcióból gól született-e, mindenesetre azzal, hogy a védő egy picit még bele tudott piszkálni a labdába, könnyen elképzelhető, hogy a támadó vakon nem tudott a hálóba gurítani.

áramszüet videó labdarúgás Mictlán Guatemala Aurora

Videó: Ajtó-ablak ziccer maradt ki a bolíviai bajnokságban

2013-11-08 13:39:04

Aurora–The Strongest találkozót rendeztek a bolíviai bajnokság 14. fordulójában. A találkozó 0–0-s döntetlennel végződött ugyan, de a vendégek játékosának, Jair Reinosónak ajtó-ablak ziccere mellett mégsem mehetünk el szó nélkül. A kapus már verve volt, a védő sem érhette utol a csatárt, a befejezéssel akadtak csupán gondok.

videó The Strongest Jair Reinoso Bolívia Aurora

Bolívia: az Aurora edzőjének állásába került a „fiatalítás”

2009-07-31 04:00:28

Hiába hallani sokszor, hogy a labdarúgóklubok életében fontos szerepet játszik a fiatalítás, azért mindennek van határa. Így gondolhatták ezt a bolíviai Aurora Cochabamba vezetői is, akik nem nézték jó szemmel, hogy a csapat vezetőedzője, Júlio César Baldivieso saját 12 éves fiát játszatta egy élvonalbeli bajnokin. A szakember most távozik a kispadról.

Bolívia Aurora