Találatok a Beránek címkére

Találatok száma: 4

Balmazújvárosban edzésbe állt Miroslav Beránek mester bajnokcsapata

2007-06-22 00:00:10

Az élvonalbeli bajnoki címét másodszor is megvédő, így már sorozatban háromszor is aranyérmet átvevő debreceni labdarúgó-csapat megkezdte a felkészülést a 2007-2008-s idényre. A hajdúsági gárda tagjai a hétfői orvosi rutinvizsgálatot követően egy hetes balmazújvárosi edzőtáborba utazhattak. A keretben akadnak még hiányzók, míg a klub hivatalos honlapján nyilatkozó cseh mester, Miroslav Berának szerint további erősítésekre van szükségük.

Beránek

Beránek: Tavasszal nagyszerűen szerepeltünk és felálltunk a padlóról

2007-05-18 00:00:09

A REAC elleni hazai, 4-1-s sikerrel bebiztosította újabb, egymás után már harmadik bajnoki címét a debreceni labdarúgócsapat. A hajdúságiak azonban egyelőre még várnak a nagy ünnepléssel, bár a matematikailag bebiztosított elsőséget követően nem tudtak teljesen gátat vetni érzelmeiknek. Ráadásul a hétfői találkozót követően már friss bajnokokként nyilatkozhattak.

Nyert, s ezzel másodszor is megvédte bajnoki címét a Debrecen

2007-05-18 00:00:09

Debrecenben nem akarnak bajnoki címet ünnepelni. Legalább is a csapat nem. A Loki vezetői ugyanis megkérték az MLSZ illetékeseit is, ne vigyék le a bajnoknak járó aranyérmeket a REAC elleni találkozóra. Miroslav Beránek vezetőedző többször is hangsúlyozta: bárhogy is alakuljon a bajnoki hajrá, játékosai csak az utolsó fordulóban, a Sopron elleni hazai mérkőzést követően ünnepelhetnek. Ehhez azonban egy újabb akadályon kellett keresztül verekednie magát a hajdúsági együttesnek.

Az MK-elődöntő után a bajnokin könnyedén nyert a Beránek-csapat

2007-04-24 00:00:09

Nagy iramú, színvonalas mérkőzést játszott egymással a Diósgyőr és a Debrecen. Bár az eredmény ellent mond, a hazaiak alaposan megnehezítették a bajnokesélyes dolgát. A vendégek azonban jól használták ki helyzeteiket, és egy félidőnyi játékot követően behozhatatlan előnyre tettek szert. A folytatásban a DVSC két látványos találattal növelte előnyét.

NB I 25. forduló