Seb Bassong a 2016/2017-es szezon végéig hosszabbított!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.08.19. 10:08
A Norwich City hivatalosan is megerősítette, hogy a kezdő hátvédként számításba vett Seb Bassong 2017 nyaráig hosszabbított. Bassong-ot még...

A Norwich City hivatalosan is megerősítette, hogy a kezdő hátvédként számításba vett Seb Bassong 2017 nyaráig hosszabbított.A Norwich City hivatalosan is megerősítette, hogy a kezdő hátvédként számításba vett Seb Bassong 2017 nyaráig hosszabbított.

Bassong-ot még Chris Hughton hozta a Norwich City-hez és rögtön a kezdőbe számolt a hátvéddel. A kiesést követően Adams nem számolt vele (nem tudni miért), de Alex Neil érkezésével újra a kezdő csapatban találta magát.

"Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam a szerződést."

"A közelmúltban kellemes volt, hogy amit mozgósítottunk, azt megvalósítottunk és elértük. Mindannyian nagyon elégedettek voltunk."

"Szeretek játszani ebben a csapatban. Apránként, de egyre jobban és jobban érzem magam és ebben a menedzser nagy szerepet játszott. Csomó mindennel tartozom neki, mert ő esélyt adott arra, hogy visszatérjek a csapatba."

Bassong profi karrierjét a francia FC Metz-ben kezdte, de ezt követően megfordult a Newcastle United-ben, a Tottenham-ben és a Wolverhampton-ban (a Wolvesban csak kölcsönben), majd 2012 augusztus 21-én aláírt a Norwich-hoz.

Bassong hosszabbításáról Alex Neil is nyilatkozott: "Ha megnézzük a csapat gerincét, ez nem olyan, amit módosítani kellene gyakran, mert Seb nagy része ennek."

"Ő nagyon jól teljesített, hiszen amióta itt vagyok, ő igazán hatékony a posztján, ami nagyszerű."

"Nagyon fontos volt ez az ügy és néhány más ügy is, ami fontos volt a közelmúltban. Ezek a srácok nagyban hozzájárultak a csapathoz, amióta itt vagyok."

"Nagyon elégedett vagyok vele és ez a jutalom neki. Reméljük, hogy jobbak tudunk lenni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik