"Nagyon várom ezt"-Neil Adams.

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.12.24. 17:12
Címkék
Karácsonykor sem áll le a labdarúgás Angliában! A Norwich december 26-án fogadja a kiesés elől menekülő Millwall-t. A meccs előtt Adams nyilatkozott. Adams...

Karácsonykor sem áll le a labdarúgás Angliában! A Norwich december 26-án fogadja a kiesés elől menekülő Millwall-t. A meccs előtt Adams nyilatkozott.Karácsonykor sem áll le a labdarúgás Angliában! A Norwich december 26-án fogadja a kiesés elől menekülő Millwall-t. A meccs előtt Adams nyilatkozott.

Adams teljes mértékben támogatja a hagyományos Boxing Day labdarúgó programot. A csapat menedzsere alig várja a mérkőzést, különösen a csapat teljesítménye miatt, ahogy a Derby ellen is játszottak.

"Mindig is élveztem azt, amit tettem. Tudom, hogy vannak hívások a téli szünetben, de a Boxing Day mindig is része volt az angol focinak és szeretném ha mindig az is lenne."-kezdte Adams.

"Azt hiszem mindenki élvezi nézni a játékunkat, különösen akkor amikor otthon vagyunk, úgyhogy nagyon várom ezt."

"Mindenki azt kérdi, hogy hogyan csináltuk a Derby ellen? Felléptünk és jobbak voltunk mint ők. Vettünk egy csomó önbizalmat és sok pozitívumot."

A Millwall meccs után két nappal a Reading-hez látogat a csapat. Ezek után Adams elismerte, hogy nem lesz könnyű kiválasztania a csapatát.

"Nagyon nehéz. Vannak jó játékosaink, nagyon jó játékosaink. A csapatnak meg kell felelnie aznap és az adott alkalomhoz és ezért mindent megfogok tenni."

A meccset Vadis és Garrido biztosan kihagyja sérülés miatt. Ami a másik oldalt illeti, ott nagyobb a baj, mert a londoniak az elmúlt nyolc meccsükből csak egyet nyertek meg. A Millwall tipikusan az a csapat amelyik lassítja a játékot, ha idegenben játszik.

"Már láttam pár meccsüket a TV-ben, így tisztában vagyunk azzal, hogy mivel állunk szemben."

A két csapat formáját nézve a Norwich jobban áll. 2-2 győzelem és döntetlen mellett csupán 1 vereség található.

A Millwall mérlege 1 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség.Hazai pályán a Norwich 4 győzelmet, 5 döntetlent és 2 vereséget ért el.

A Millwall idegenben 2 győzelmet, 5 döntetlent és 4 vereséget ért el.

A Millwall a 21. helyről várja a mérkőzést, 4 pontra a kiesőzónától, a Norwich a 7. helyről várja a folytatást, 4 pontra a Play-Off helytől.

A két csapat legutóbb 2011 február 1-én találkozott, akkor a kanáriak Ward és Lansbury góljainak hála 2:1-re nyerni tudott. A Millwall pályáján utoljára 2010 november 09-én játszottak, azon a meccsen 1:1-es eredmény született. A gólunkat Fox szerezte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik