Luciano Becchio "üggye"

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.12.04. 13:12
A 2013-as év januárjában érkezett a játékos (csere szerződés miatt) , de azóta nem sok vizet zavart. A héten már frusztrált volt, mivel nem...

A 2013-as év januárjában érkezett a játékos (csere szerződés miatt) , de azóta nem sok vizet zavart. A héten már frusztrált volt, mivel nem kap Hughton-tól játék lehetőségetA 2013-as év januárjában érkezett a játékos (csere szerződés miatt) , de azóta nem sok vizet zavart. A héten már frusztrált volt, mivel nem kap Hughton-tól játék lehetőséget

Ő volt a klub történetében az első Argentin játékos, de nem is ez miatt érdemes megemlíteni a nevét. A Leeds United-nél sokra becsülték és az ott eltöltött évek jó névjegyet adott a leszerződtetéséhez.

A szurkolók egy része is már jelezte, hogy az argentint is játszatni kéne, de Wolfswinkel, Hooper és Elmander mellett eléggé korlátozva lettek a pályára lépési esélyei.

"Meg vagyok lepve és csalódott vagyok azért, ami velem történik. Ez nem olyan probléma, mintha köztem és a menedzser között lenne. Ez csak normális, de én folytatom a kemény munkát az edzéseken, hogy gólokat szerezzek."-kezdte Becchio.

"Tudtam, hogy a nyár nem lesz könnyű nekem. Az igazgató hozott 3 játékost, és azt mondta nekem, hogy az esélyeim korlátozva lettek."

"Abban az időben azt elfogadtam. Én folyamatosan mondtam magamnak, hogy az esély hamarosan jön és én mindig vártam. Ha játszottak és nem tett be, ahoz kellett magyarázat. Ezt nem tudtam megérteni."

Becchio utoljára a Bury elleni Capital One Cup-ban lépett pályára még augusztusban. Több klub is érdeklődött az argentin iránt, leginkább a Middlesbrough, de miután Hooper lesérült ezért maradnia kellett, mert nem voltak hajlandóak eladni.

"De már nem volt lehetőségem, hogy megmutassam mit tudok, és már semmilyen okból nem kaptam esélyt. Én csak értetlenül állok, hogy mi folyik itt. Egyáltalán nem értem."

"Tudom, hogy több csapat is akarta, hogy menjek el a Norwich-ból, de ennél a lépésnél az ajtók becsukódtak és azt mondták, hogy maradjak. Azt hittem ez azt jelenti hogy akarnak, de nem úgy néz ki."

"Ha nem vagy boldog a munkáddal az problémát okozhat otthon. A család is érzi, hogy nem vagyok boldog és ezért szenvednek ők is."

"Ha én nem tudom segíteni a csapatot, akkor mi értelme a maradásomnak. Nem tudok erre rájönni."

Az ügyben Hughton is megszólalt. Nagyon tömören erre gondolt: "Versenyképessé tettük a csatársorunkat. Ő rá esett a rossz döntés, de az ajtó még mindig nyitva áll előtte."

A 30-ik szülinapját december 28-ikán ünneplő játékos eddig se zavart sok vizet. Az itt léte alatt 8 bajnoki meccsen lépett pályára és ez alatt 1 gól sem volt képes összehozni. Ha a szezon végéig nem kapja meg az esélyeket, akkor jobban teszi, ha elmegy a másodosztályba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik