Gondolatok az eddigi játékosokról!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.12.06. 12:12
Címkék
Az ask.fm oldalunkon kaptunk egy igen elgondolkodtató kérdést kapott az oldat és ennek hatására megnyitottuk azt a listát, amelyen a Norwich City...

Az ask.fm oldalunkon kaptunk egy igen elgondolkodtató kérdést kapott az oldat és ennek hatására megnyitottuk azt a listát, amelyen a Norwich City eddigi játékosai szerepelnek. Az ask.fm oldalunkon kaptunk egy igen elgondolkodtató kérdést kapott az oldat és ennek hatására megnyitottuk azt a listát, amelyen a Norwich City eddigi játékosai szerepelnek.

Nem az összes játékos neve lesz leírva, hanem összegezzük, hogy egyes országok hány játékost adtak a klubunknak. A szezon játékosait és a klub eddigi csapatkapitányai nem lesznek külön megemlítve.

Azok is bele lesznek számolva akik csak kölcsön játékosként szerepelhettek a klubunkban.

Sebastien Bassong esetében kérdéses, hogy melyik nemzethez soroljuk, mivel ő Franciaországban született de 2011 óta a Kameruni válogatottat erősíti.Ezért inkább a Franciákhoz lett sorolva.

Előfordul olyan név is, aki sosem volt válogatott, de a születési és az elhalálozási hely különböző. Ennél az esetnél a születési hely lett kiválasztva.

Akadnak olyanok is, akiknek eredetük ismeretlen. Ez annak köszönhető, hogy ezek a játékosok főleg a kezdetekkor szolgálták a csapatunkat.

Sajnos eddig egyetlen egy magyar játékos sem játszhatott a kanári mezben. Ezen kívül az Ázsiai régióból csak 1 játékos érkezett, aki Indiai születésű! Ő klub ikonná is vált.http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Keelan

Az alábbi statisztikák pedig azt mutassák, hogy az eddigi Norwich City játékosok többsége angol születésű volt!

A Diagram itt látható: ITT!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik