Irány Newcastle!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.03.18. 10:03
Címkék
Ezuttal a Newcastle United otthonában kell pályára lépnünk. A norwich a 13. helyről várja a mérkőzést, míg a Newcastle a 6-ikról. A 2 csapat...

Ezuttal a Newcastle United otthonában kell pályára lépnünk.Ezuttal a Newcastle United otthonában kell pályára lépnünk.

A norwich a 13. helyről várja a mérkőzést, míg a Newcastle a 6-ikról.

A 2 csapat legutobb a Carrow Road-on játszottak, akkor a Norwich 4-2-re nyert. Az előtt csak 2004-ben játszottak egymás ellen, szintén a Premier ligában!

A Norwich legutobb a Wigan Athletic ellen lépett pályára, ami 1-1-el zárult, míg a Newcastle az Arsenal otthonában szenvedett 2-1-es vereséget.

Sérültek: Fokozzák Jonny Howson visszatérését, aki a Wigan elleni találkozót betegség miatt kihagyta. Daniel Ayala és Marc Tierney a jövő héten már csatlakozhat a többiekhez. James Vaughan és Declan Rudd biztosan kihagyja a találkozót.

Newcastle: A Newcastle menedzserének Alan Pardew-nek számos sérült miatt kell aggódnia. Peter Lovekrands valószinüleg az egész szezont kihagyja. Shola Ameobi és Leon Best térdsérül miatt szintén kihagyja a találkozót. De hiányozni fog még: Ryan Taylor,Cheik Tioté, Nile Ranger, Sylvian Marveaux és Steven Taylor.

Sikerült megtalálni a 2 csapat legutóbbi egymás elleni mérkőzésének az összeállítását. A norwich kapusa Ruddy volt, ez sajnos már nem fért ki:

A Newcastle legutóbb az Arsenal otthonában lépett pályára ezzel a csapattal:

Krul-Coloccini,Santon(Perch 46'),Simpson,Williamson-Cabaye,Ben Arfa,Gutierrez,Tioté(Guthrie 81')-Obertan(Shola ameobi 81'),Demba Ba

Padon maradt: Elliot,Gosling,Vuckic,Cisse

A Newcastle leginkább leginkább Demba Ba jó formájába bízhat, hiszen eddig 18 gólt szerzett a bajnokságban.

A Norwichnál Grant Holt a házi gólkirály, a maga 10 bajnoki góljával.

A 2 csapat összmérlege: 19 Newcastle siker, 13 döntetlen és 15 Norwich siker.

A mérkőzést Phil Dowd fogja vezetni, aki 49 éves. Az idei szezonban a Norwich City csapatának csak 1 meccsen dirigált, ez pedig az Arsenal elleni 2-1-re elveszített mérkőzés volt.

Paul Lambert így nyilatkozott a mérkőzés előtt:

"Ez lesz egy igazán kemény játék lessz számunkra."

"Fantasztikus hangulat lessz ott, ez egy vibráló tömeg és megprobálunk ott nyerni. "

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik