West Brom 1-2 Norwich! A történelem megismételheti önmagát!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.01.28. 21:01
A történelem megismételheti önmagát! Ezt bizonyították be a srácok, ezen gyönyörű szombati napon. A bajnokságban szintén 2-1re vertük a WBA-t...

A történelem megismételheti önmagát!A történelem megismételheti önmagát!

Ezt bizonyították be a srácok, ezen gyönyörű szombati napon. A bajnokságban szintén 2-1re vertük a WBA-t idegenben!

Összeállítások: WBA: Foster-Mattock,Jara(McAuley 46'),Dawson,Tamás-Morrison,Thomas(Tchoyi 71'),Dorrans,Mulumbu-Cox,Fortune(Long 79')

További cserék: Fülöp,Olsson,Thorne,Odemwingie

Norwich: Steer-R Martin,Drury,Whitbread,Ayala-Crofts,Pilkington(Lappin 75'),Hoolahan(Jackson 65'),Fox-Bennett,Holt(Wilbraham 65')

További cserék: Ruddy,Barnett,Tierney,Johnson.

A WBA-nak több lehetősége volt a kapu előtt, de ezt ismét elpuskázta. Szerintem Hodgson most örül, hogy egy jó ideig nem fog a Norwich csapatával találkozni.

A mai meccsen bemutatkozhatott a fiatal Steer a kapuban, aki nem okozott csalódást.

Paul Lambert a meccs után így nyilatkozott: " Azt hiszem, Jed Steer világszinvonalúan védett. Fantasztikus volt. Ez csak egy játék, de can neki egy nagy temperamentuma és nagy lelkesedése, ami fontos!"

" Ő egy nagyon higgadt fickó, ami valószinűleg fontosabb, mint bármi, de a kezelése zseniális volt. Két védése is rendkívüli volt."

Hodgson érthetően kevésbé volt lelkes a meccs után: " Szomorú vagyok, mert a teljesitményünk szerint nem érdemeltünk volna vereséget. Nem igazán akartuk, hogy hétköznapi meccs megismétlődjön. "

" De most már tudunk összpontosítani arra, hogy bent maradjunk a Premier Ligában. "

A Norwich valószinűleg ismét a Leicester-rel fog találkozni, ezuttal a kupában!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik