Chelsea – Newcastle – az év első londoni túrája! FRISSÍTVE

2538350 25383502538350 2538350
Vágólapra másolva!
2015.01.10. 12:01
Címkék
2015-ben először látogat a fővárosba szeretett csapatunk, ellenfelünk a végső győzelemre is esélyes Chelsea lesz. Bár mi vagyunk a kékek egyik...

2015-ben először látogat a fővárosba szeretett csapatunk, ellenfelünk a végső győzelemre is esélyes Chelsea lesz. Bár mi vagyunk a kékek egyik mumusa, attól tartok a mai meccs nem sok jót tartogat a számunkra.

Ha valamelyik meccs előtt mondhatjuk azt, hogy egy felbőszített oroszlánnal találkozunk, akkor ez tuti hogy a mai napra igaz.

1: A Chelsea hosszú veretlenségi sorozatát mi vettük el egy parádés, 2-1-es győzelemmel (bár José nem sokat ad az ilyen sorozatokra, ő csak a végelszámolásban hisz, de azért szerintem ez neki is fájhatott).

2: A Stamford Bridge az a hely ahol, abban a bizonyos szenzációs szezonban Cissé azt a két parádés gólt lőtte.

3: A Chelsea az utóbbi két meccsen fontos pontokat is hullajtott, úgyhogy most mindennél fontosabb számukra, hogy nyerjenek. nem is beszélve arról, hogy a legutóbbi bajnokijukon egy ötöst kaptak a „szomszéd utcai” riválistól.

Igen, ez egy nagyon motivált Chelsea lesz ma délután.

A várható kezdőcsapat az Ed Harrison Blog szerint:

Krul -Janmaat Dummett Coloccini (c) Santon - Colback Sissoko Anita - Cabella Riviere Perez

Cserék: Alnwick Haidara Williamson Vuckic Armstrong Roberts Gouffran

Ez nem egy rossz kezdő, én is nagyjából így raknám össze...

Örülök, hogy Krul áll újra a kapuban (pont a Chelsea ellen kellett ugye lecserélni) és Santont is nagyon jó lesz végre látni, Dummet is sokkal jobb középen, mint a szélen.Taylor nagyon fog hiányozni! Elől... hát majd meglátjuk, gondolom úgy is végig védekezünk majd.

Egyébként, amit nem értek, hogy ugye van két igazolásunk - egy hátvéd és egy kapus, Lascelles és Darlow - akik maradtak még egy évre kölcsönbe a Nottingham Forestnél. Miért nem hívták őket haza? Nyilván meg lehetne oldani, tudom fizetni kéne nekik, de talán jobb lett volna, mint Alnwicket védetni. Jó, volt néhány bravúrja, de azért összességében nem mondanám túl magabiztosnak. Egy hátvéd pedig mindenképpen kéne...

Az edzőkérdésről meg azt gondolom, hogy Carver ki fogja húzni még egy darabig, aztán megpróbálják a nyáronFrank de Boert. Ne legyen igazam...

A meccset közvetíti a Digi, de Streamet linkeljetek majd bátran!

Itt is találtok, ha minden igaz:

http://banok.myfreeforum.org/Premier_League_FA_Cup_streamek_about8.html

Közben itt az összeállítás:

Krul -Janmaat Coloccini Williamson Dummett- Colback Sissoko Anita - Cabella Gouffran -Perez

Hajrá Szarkák!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik