Rafael van der Vaart szerint kollektív amnézia van a Hamburgnál

Vágólapra másolva!
2007.08.21. 10:59
Rafael van der Vaart csalódott a hamburgi klubvezetésben. A Valenciába vágyó holland játékos egy nyilatkozatában elmondta, hogy ígéretet kapott a német klubtól, hogy amennyiben komoly érdeklődő érkezik, nem zárkóznak el a tárgyalásoktól. A 24 éves klasszis – ha nem igazol addig Spanyolországba – pályára lép a Honvéd elleni visszavágón.

Továbbra sincs megegyezés a Valencia és a Hamburg között Rafael van der Vaart ügyében. A holland kiválóságot nem akarja elengedni a HSV, sőt, már azzal is fenyegette a Valenciát, hogy a FIFA-hoz fordul, ha a spanyol klub nem hagy fel a játékos csábítgatásával.

Van der Vaart közben kihagyta a Honvéd elleni UEFA-kupa-selejtezőt, de hétvégén a Leverkusen ellen már pályára lépett, ott az egyetlen gólt ő lőtte tizenegyesből.

Holland lapértesülések szerint a Valencia a korábbi 14 millió eurós ajánlatát megemeli, és 22 milliót fizetne Van der Vaart játékjogáért.

A kiváló futballista egyébként nyilatkozott közben a de Volksrant és a De Telegraaf című holland lapoknak, kifejtve véleményét az ügyről.
„A szezon vége előtt leültem beszélni Bernd Hoffmann általános igazgatóval” – mondta a 24 éves támadó középpályás. – „Meg akarták emelni a fizetésemet, de mondtam, hogy nekem nem erre van szükségem. Az volt a kérésem, hogy ha egy nagy klub megkeres, ne zárkózzanak el. Ők ebbe beleegyeztek.”

Van der Vaart hozzátette, hogy Hoffmann azóta rendesen „cserben hagyta” a memóriája.
„Amennyiben a Valencia és a Hamburg nem tud megegyezni az átigazolásomról, pályára lépek a Honvéd ellen, igaz, csalódva a klubvezetésben, amely kollektív amnéziában szenved a jelek szerint.”


ÖSSZEÁLLÍTÁS RAFAEL VAN DER VAARTRÓL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik