Portugália: „Ennek a történetnek nincs vége” – Pepe 40 évesen írt alá

Vágólapra másolva!
2023.04.25. 08:41
null
Pepe a szerződéshosszabbítási ceremónián (Fotó:<a href="https://www.facebook.com/FCPorto"> FC Porto</a>)
Hétfőn ünnepélyes keretek között jelentette be az FC Porto, hogy újabb egy évvel meghosszabbították a 40 éves klublegenda, Pepe szerződését.

A Brazíliában született, de 133-szoros portugál válogatott Pepe a második időszakát tölti az FC Portónál. Az Európa-bajnok és a Real Madriddal háromszoros BL-győztes védő 2004 és 2007 között kétszer lett bajnok a portugál sztárklubbal, majd 2019-es visszatérése óta még kétszer. És ki tudja, hol a vége…?

Az FC Porto hétfőn a Facebookon szinte egész napos műsorfolyamot rendezett Pepe szerződéshosszabbítása kapcsán, külön aláírási ceremóniát szerveztek, a szurkolók még azt is megtekinthették videón, ahogy a védő az autójával eljut a stadionig az ünnepélyes eseményre, melyen a klub elnöke köszöntötte.

„Ennek a történetnek itt nincs vége. Gyerünk még, kapitány!” – szólt a klub üzenete. A tollat pedig, amivel Pepe aláírta új, további egy évre, 2024 nyaráig szóló szerződését, innentől a Porto múzeumában tekinthetik meg a szurkolók...

Az FC Porto egyébként a bajnokságban 29 forduló után a 2. helyen áll, négy pont a hátránya a Benficával szemben, a BL-ben pedig a nyolcaddöntőig jutott az idén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik