Játékossors: Ronaldo 38 évesen visszatér? Miért ne?

Vágólapra másolva!
2015.01.15. 07:33
null
Újra indul a Ronaldo-szamba?
Legutóbb 2011-ben lépett pályára tétmérkőzésen a brazilok aranylabdás világbajnoka, Ronaldo. A 38 éves ikon nemrég az Egyesült Államokbeli Fort Lauderdale Strikers társtulajdonosa lett, s egy interjúban azt mondta, van rá esély, hogy néhány meccs erejéig magára ölti újdonsült csapata szerelését.


A Fort Lauderdale az amerikai másodosztályban (NASL) szerepel, s immár Ronaldo is egyike a részvényeket birtokló tulajdonosoknak. A brazil Fenomén nem zárta ki, hogy a közelgő szezonban a pályán is megmutassa magát a drukkereknek.

„Igyekszem néhány mérkőzésen játszani – idézi az Sports Illustrated honlapja Ronaldót. – Idén rengeteget fogok edzeni, az előző három évben erre kevés lehetőségem volt más elfoglaltságaim miatt. Ha eljutunk a döntőig és jó formában érzem magam, akkor miért ne?”

A fináléra van esélye a Strikersnek. Az előző idényben ugyanis a döntőben a San Antonio Scorpions állította meg a Fort Lauderdale-t.

„Edzőként nem tudom elképzelni magam. Túl nehéz falat harminc, teljesen különböző módon gondolkodó játékost kezelni. Tulajdonosként viszont át tudom adni a tudást, amit karrierem során felhalmoztam. Másfajta kihívás ez számomra, korábban részt vettem a világbajnokság szervezésében, sőt a televízióban szakértőként is kipróbáltam magam” – tette hozzá Ronaldo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik