Horvátország: menesztették a korábbi Vidi-trénert a Hajduktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.07. 09:53
null
Joan Carrillo állásába került a hétvégi vereség (Fotó: AFP)
A horvát élvonalban szereplő Hajduk Split hivatalos közleményben jelentette be, hogy immár nem Joan Carrillo a csapat vezetőedzője.

 

A Videotonnal 2015-ben bajnokságot nyerő szakember 2016 decemberében vette át a gárda irányítását, amely 41 tétmeccsen 22-szer nyert, 11-szer játszott döntetlent és nyolcszor szenvedett vereséget Carrillóval a kispadon.

A Futács Márkót is foglalkoztató Hajduk Split a legutóbbi három fordulóban nyeretlen maradt a bajnokságban, a hétvégén az utolsó helyen álló Rudestől kapott ki hazai pályán 3–2-re, és ez már a 49 esztendős spanyol edző állásába került.

Carrillót néhány héttel ezelőtt szóba hozták a magyar válogatottal, akkor azonban azt mondta, hogy kizárólag a Hajdukra koncentrál, és elkötelezett a klubhoz.

Az új vezetőedző kinevezéséig az eddigi másodedző, Vik Lalic irányítja a csapatot, amely 15 forudlót követően a negyedik helyen áll a horvát élvonalban, hátránya 12 pont az éllovas Dinamo Zagreb mögött.

„Nehéz erre mit mondani... Az egyik legjobb, akivel valaha együtt dolgoztam. Köszönök mindent!” – búcsúzott Futács a trénertől a hivatalos Instagram-oldalán.

Így búcsúzott Futács (Fotó: Instagram)
Így búcsúzott Futács (Fotó: Instagram)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik