FIFA 19: nem lesz könnyű sztárjátékosokat szerezni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.04. 15:49
A szeptember 28-án megjelent FIFA 19 Ultimate Team-játékmódjában a korábbiaknál jóval nehezebb lesz a klasszis labdarúgók megszerzése, még valódi pénz beváltása esetén is.

2018 elején az Electronic Arts bejelentette, hogy a FIFA idei részében már láthatóak lesznek az Ultimate Team-játékmódban lévő futballista-kártyacsomagok oddsai, ami első látásra egyértelműen jó ötletnek tűnt, hiszen így a szoftverben valódi pénzt elköltők láthatják, hogy mely kártyacsomagokat válasszák, ha meg szeretnék szerezni például Cristiano Ronaldót vagy Lionel Messit.

Azonban az a FIFA 19 megjelenése után kiderült, hogy a legjobb futballisták megkaparintásának esélye annyira alacsony, hogy az EA még a konkrét százalékot sem írta ki, pusztán csak annyi szerepel a játékban, hogy kevesebb, mint egy százalék az odds. A 84 vagy afeletti értékeléssel rendelkező játékosok esetén sem sokkal jobb a helyzet, náluk közel öt (4.5) százalék esély van, hogy valaki megkapja őket.

Az újítás nem nyerte el a felhasználók tetszését, akik hiába költenek el rengeteg valódi pénzt a játékban, így is nagy szerencsére lesz szükségük, hogy egy igazi világklasszissal erősítsék meg a csapatukat.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik