Ajax: Overmars megerősítette, tárgyalnak Eto'o-val

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.09. 10:18
Marc Overmars, a holland labdarúgó-élvonalban szereplő Ajax sportigazgatója megerősítette, tárgyalásban vannak Samuel Eto'o-val.

A kameruni támadó és ügynöke pénteken Párizsban találkozott a holland klub képviselőivel, hogy megállapodjanak Eto'o-val. A Chelsea szerződése lejártával elengedte a csatárt, aki ennek ellenére szeretett volna Angliában maradni, és szóba is hozták őt a Sunderlanddel, most azonban úgy tűnik, az Ajax lehet Eto'o karrierjének következő állomáshelye. szóba is hozták őt a Sunderlanddel, most azonban úgy tűnik, az Ajax lehet Eto'o karrierjének következő állomáshelye.

„Nekem úgy tűnt, nagyon szeretne nálunk játszani – mondta a kameruniról Overmars. – Kiváló állapotban van, és ismét éhes a sikerre. Nem szeretnénk, hogy elvegye a fiatal tehetségeink elől a helyet, de ha van rá lehetőségünk, hogy szerződtessünk egy világklasszis támadót, miért ne tennénk meg?”

Eto'o a 2014–2015-ös szezonban 12 góllal segítette a Chelsea-t, de Diego Costa érkezésével létszámfelettivé vált a londoni klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik