Futballfesztivál: Gellei Imre irányítja az öregfiúk válogatottját a színészek ellen

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.05. 14:45
null
A Budapest 150 Futballfesztiválnak a Margitszigeti Atlétikai Centrum ad otthont (Fotó: Török Attila)
Az Öregfiúk Válogatott és a színészválogatott mérkőzése lesz a szeptember 9-én sorra kerülő Budapest 150 Futballfesztivál fő attrakciója – tudatta közleményében a Budapesti Sportszolgáltató Központ. Az egész napos rendezvényre a belépés díjtalan.

A műsort a fővárosi cégek kispályás futballkupája nyitja, majd a kárpátaljai menekült gyermekek barátságos mérkőzésére kerül sor, miközben öt ügyességi versenyben – óriás darts; célba rúgás; rúgás sebesség; fejelés; akadálypálya – is vetélkedhetnek a kilátogatók. Érdemes lesz „ötpróbázni”: értékes díjakat nyerhetnek, akik mind az öt számot teljesítik” – olvasható a Főváros sportcége által kiadott közleményben.

A nap fő attrakciója a Gellei Imre vezette Öregfiúk Válogatott, illetve a Puskás-Dallos Peti csapatkapitányságával futó, több évtizedes hagyományaira büszke Színészválogatott mérkőzése lesz: a kétszer 30 perces találkozót Petur András, a Sport TV riportere és műsorvezetője, illetve Hrutka János korábbi válogatott labdarúgó fogja kommentálni a pálya széléről.

„A találkozó után DJ Náksi gondoskodik a hangulatról, és természetesen folyni fog a sör, halomban kínálja magát a virsli, ahogyan az egy klasszikus futballfesztiválhoz illik” – zárul a Budapesi Sportszolgáltató Központ közleménye.

A Budapest 150 Futballfesztiválnak a Margitszigeti Atlétikai Centrum ad otthont.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik