Buval-bélelt lehetett a dán Randers csatára: az év helyzetét hagyta ki

Vágólapra másolva!
2009.05.26. 12:33
Mostantól alighanem a dán labdarúgó-bajnoksághoz köthető a világ talán legnagyobb kihagyott helyzete: a hét végi, Randers–Vejle (3–2) találkozón ugyanis a hazaiak csatára, Bedi Buval már a kapusra vezette a labdát, a cselt is megcsinálta a lövés pillanatában… a többit „mesélje el” a videó!

BUVAL-BAKI

BUVAL-BAKI


A szezon legnagyobb ziccerét hibázta el Bedi Buval, a dán élvonalbeli Randers csatára, aki a Vejle elleni bajnoki 79. percében egyedül ugrott ki, kicsalta Jimmy Nielsent, elfektette a kapust, majd a hálóba gurítás helyett egészen nevetséges mozdulatsorral fejezte be az akciót.

A 22 éves francia támadó a Bolton Wanderers akadémiáján nevelkedett (biztos nem ezt tanulta…), majd a párizsi Red Starban játszott, ezután szerződött a dán élvonal középmezőnyébe tartozó Randershez. Jellemző, hogy edzője sokáig inkább jobbszélsőként játszatta, mert nem nagyon ment neki csatárként…

Az Európa-bajnok vezetőedző, John Jensen (1992-es döntőben lőtt góljára sokan emlékezhetnek) nem hívta le a pályáról a csatárt, bár ennek alighanem az volt az oka, hogy nem maradt cseréje. Buval azért kijavította a hibát: a 85. percben ő szerezte meg végül a vezetést a Randersnek, majd csapata meg is nyerte a bajnokit.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik