Kovács Péter fejese pontot ért csapatának a Rosenborg ellen

Vágólapra másolva!
2009.04.19. 21:00
Kovács Péter a szezonbeli negyedik gólját is megszerezte a norvég élvonalban, csapata, az Odd Grenland pedig egy pontot gyűjtött a Rosenborg otthonában. Kovács a 70. percben egy fejessel juttatta vezetéshez együttesét a Lerkendalban, majd az RBK-nak Rade Prica mentett pontot, miután a 80. percben egalizált.

GÓLÖSSZEFOGLALÓ, BENNE KOVÁCS TALÁLATA (4:04-TŐL)

GÓLÖSSZEFOGLALÓ, BENNE KOVÁCS TALÁLATA (4:04-TŐL)



Kis híján teljesen elrontotta a Rosenborg játékoslegendájának, Roar Strandnak 600. mérkőzését Kovács Péter: a csatár fejesével az Odd Grenland megszerezte a vezetést a nagynevű Rosenborg otthonában, de nem tudta kihúzni a hátralevő húsz percet, így döntetlennel távozott.

Kovács a 70. percben szerezte meg a mérkőzés első gólját: Simen Brenne remekül „esernyővel” ment el egy bedobás után a bal szélen, beadásával szokás szerint a hatalmas termetű centert kereste, aki jól érkezett és a hosszúba bólintott.

Ez volt a támadó negyedik gólja a bajnokságban. Az utóbbi három meccsén négy gólt szerző Kovács a Tromsö támadója, Sigurd Rushfeldt mögött a második helyen áll a góllövőlistán, Martin Moldskreddel (szintén Tromsö) holtversenyben.

A találkozót tíz perccel a vége előtt Rade Prica mentette döntetlenre: a svéd válogatott csatár egy bal oldali akciót fejezett be közeli fejessel.

NORVÉG TIPPELIGAEN

5. FORDULÓ
Rosenborg–Odd Grenland 1–1
Aalesund–Start 1–1
Sandefjord–Bodö/Glimt 1–1
Stabaek–Molde 2–3
Strömsgodset–Lyn 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik