Fordulatos meccsek fináléja

SZURDI ISTVÁNSZURDI ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2009.07.05. 23:16
Címkék

Az egyénik után 4–2-re állt a Hód TC–IDOM Team 2000 TSE bajnoki döntő, pedig lehetett volna fordítva is.

Két győzelemmel kezdett a vásárhelyi klub, de a nap meccse titulusra először Kellner Ádám és Varga Róbert háromszettesét jelölhettük: az izgalmas és fordulatos mérkőzést Kellner nyerte meg 5:7, 6:3, 6:3-ra.

„A miénk az egyetlen csapat, amelyik egész évben együtt van. Nagyon jó közösség alakult ki, úgyhogy mindenképp játszani akartam” – mondta Kellner, aki vádlisérülése ellenére vállalta az egyest és a párost is, miközben a rutinos Nagy Zoltán a nap legegyértelműbb győzelmét aratta Novák Balázs felett, kettő kettőre alakítva az összesített eredményt. Az igazi izgalmak ezután következtek. Szinte percre pontosan egyszerre ért véget a Bardóczky Kornél–Kiss Sebő és a Lukas Rosul–Marco Crugnola mérkőzés, mindkettő a döntő szett rövidítésében, és mindkettő a Hód TC sikerével. Kiss Sebő pályafutása során most állt legközelebb ahhoz, hogy legyőzze Bardóczkyt, de ez az előző 11 mérkőzésükhöz hasonlóan most sem sikerült, pedig Kornél az utolsó néhány játékot óriási kínok között játszotta végig kiújuló hátproblémái miatt.

„Már nem tudtam szerválni. Csak a szívem vitt előre. Boldog vagyok, hogy sikerült” – örült a születésnapját éppen a döntő napján ünneplő Bardóczky.

Eközben a másik mérkőzés is kiélezett csatát hozott, amelyet a világranglista-165. cseh Lukas Rosul nyert meg, pedig a 176. olasz Marco Crugnolának mérkőzéslabdája is volt. A párosok közül így háromból hármat kellett volna megnyerniük a budapestieknek a Szuperliga-arany megszerzéséhez, a csoda azonban elmaradt: Varga Róbert és Lukas Rosul sima győzelemmel biztosította a bajnoki címet a hódmezővásárhelyieknek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik