A bombagól még sokat érhet

A mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁD, LIPCSEI ÁRPÁD, PAJOR-GYULAI LÁSZLÓ, SOMOGYI ZSOLTA mérkőzésről tudósított: KISS ÁRPÁD, LIPCSEI ÁRPÁD, PAJOR-GYULAI LÁSZLÓ, SOMOGYI ZSOLT
Vágólapra másolva!
2009.07.03. 00:41
Címkék
Kenesei Krisztián góljával nyert a Haladás a kazah csapat ellen, így ha megnyugtató előnyt nem is szerzett a vasi csapat, azért esélyesként várja a jövő heti visszavágót.

Történelmi volt ez a kilencven perc, hiszen csütörtökön a Rohonci úti stadionban a Haladás volt az első magyar futballcsapat, amelyik pályára léphetett az Európa-ligában. A futballkedvelők jól tudják, hogy ez a versenysorozat a korábbi UEFA-kupa némileg átszervezett utódja, s az idősebb drukkerek arra is emlékeznek, hogy a szép emlékű Kupagyőztesek Európa Kupája, azaz a KEK is az UEFA-kupába olvadt – és tessék, itt az új sorozat.

A meccs előtt a lelátón feltűnt a ZTE küldöttsége, többek között Nagy Ferenc elnökkel és Csank János vezetőedzővel. Az Újpestet Balajcza Szabolcs, a nemrég igazolt Mladen Lambulics és Simek Péter, valamint Sallói István klubigazgató képviselte, a Ferencvárost pedig Ferenczi István.


folytatás...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik