Stílusosan kezdte a gólgyártást Londonban

Forrás: telegraph.co.uk, sport-express.ruForrás: telegraph.co.uk, sport-express.ru
Vágólapra másolva!
2009.03.17. 00:29
Címkék
Emlékezetes hét végét zárhatott Andrej Arsavin, aki a Blackburn ellen (4–0) megszerezte első gólját az Arsenal színeiben. A Zenittől szerződtetett támadó remek testcsellel küldte el védőjét, majd az alapvonal közeléből éles szögből bombázott a kapuba.

Pazar gólt lőtt a hét végén a Blackburnnek.Pazar gólt lőtt a hét végén a Blackburnnek.

Szeretem az ilyen helyzeteket, úgy gondolom, az összes kapus arra számít, hogy passzolok vagy beljebb mozgok, de ezzel én is tisztában vagyok, és mindig kapura lövök. Számomra ez nem újdonság, a válogatottban már többször szereztem így gólt. Ront az összképen, hogy a szünetben össze kellett varrni a lábamon egy sebet, mivel André Ooijer az első gólnál rácsúszott, és felszakadt a bőröm. A Hull elleni FA-kupa-meccset szinte biztosan kihagyom, de szombaton Newcastle-ben már szeretnék pályára lépni.

Megszokta már az angol környezetet?

Nem könnyű beilleszkedni. Mostanáig egyedül voltam, a feleségem néhány nappal a bajnokink előtt érkezett meg, talán ő adott erőt nekem. Jelenleg épp az új otthonunkat próbálja kiválasztani. Szerettem volna elhagyni Oroszországot és az Arsenalban futballozni, ez az álmom megvalósult, de én még semmit sem tettem a klubért, eddig ők dolgoztak értem. Nagyon élveztem a szombati meccset, a nézők is szórakoztató összecsapást láthattak.

Követi még a Zenit eredményeit?

Próbálom. Az Udinese elleni meccsnek csak az összefoglalóját láttam az interneten, és olvastam róla a cikkeket, de remélem, még nem ért véget a párharc. Pavel Pogrebnjak hét végi bombagólja viszont azt bizonyítja, hogy formában van, ami jó jel a közelgő vb-selejtezők előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik