Csak márciusig tervez a kölcsönjátékos

Forrás: CHANNEL4.COMForrás: CHANNEL4.COM
Vágólapra másolva!
2009.01.13. 00:53
Címkék

Amint az várható volt, hatalmas felhajtás kísérte a Milanba kölcsönadott David Beckham bemutatkozását; az angol középpályás nem is okozott csalódást vasárnap a Roma elleni rangadón (2–2). Beckham esélyesnek tartja csapatát a bajnoki címre, ám cáfolta, hogy a kölcsönszerződése lejárta után is a piros-feketéknél marad.

Milyen benyomásai vannak a bemutatkozásáról?

Csak a meccs előtti megbeszélésen tudtam meg, hogy kezdő leszek, ami meglepetésként ért. Boldog vagyok, hogy majdnem végig a pályán voltam, mivel most nagy szükségem van rá, hogy visszanyerjem a formámat. A félidőben Ancelotti is láthatta rajtam, hogy jól érzem magam, gondolom, ezért nem hozott le. Az a célom, hogy minél többször pályára lépjek, és segítsek a Milannak. A meccsre visszatérve még annyit, őszintén szólva sokkal jobban bírtam annál, mint amire számítottam.

Nem gondolja, hogy rossz döntést hozott, amikor az Egyesült Államokba igazolt?

Először is, nem bántam meg semmit a pályafutásommal kapcsolatban, és örülök ennek a lehetőségnek. Egyébiránt a szerződésemben is elég világosan benne van, hogy az MLS-beli szezonkezdetre viszsza kell térnem a Los Angeles Galaxyhoz. Ez március elején esedékes, addig is próbálom jól érezni magam, utána pedig meglátjuk, mi lesz.

Bár a listavezető Inter is döntetlenezett, már kilenc pont a lemaradásuk vele szemben. Ön szerint megnyerhetik a scudettót?

Nehéz lesz, de nem lehetetlen, mivel a Milan játékosállománya az egyik legerősebb a világon. Hiszek benne, hogy meg tudjuk csinálni, egyértelműen ez a fő célunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik