A szünet után felpörögtek

A mérkőzésről tudósított: KECSKÉS ISTVÁNA mérkőzésről tudósított: KECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2008.08.17. 02:30
Címkék
Igazságos döntetlen született Zalaegerszegen. A két csapat nagy küzdelmet vívott egymással, igaz, a meccs csak az első gól után, a hajrában volt jó.

A ZTE megnyerte, a Kaposvár elveszítette legutóbbi két bajnokiját. Vagyis ahhoz kétség sem férhetett, hogy a hazai együttes volt a mérkőzés esélyese, ám a játék ezt nem mindig támasztotta alá.

A meccs előtt Supka Attila, a ZTE és Prukner László, a Kaposvár vezetőedzője is ugyanarra panaszkodott: az első három forduló nem volt elegendő arra, hogy összeálljon a csapat, a sok új játékos még nem ért össze. A hazaiaknál ráadásul az sem segítette Supka Attila munkáját, hogy a szlovén Matej Miljatovics nem állhatott a szakember rendelkezésére. A védővel nem teljesen elégedett az edző, s a játékosnak ráadásul a fogát is kezeltetni kellett, és szombaton csak Szlovéniában talált magának megfelelő szakembert... (Hogy miért kellett ehhez hazautazni, az valóban fogas kérdés.)

Pedig úgy tűnt, hogy az egerszegieknek jelentős erőket kell fordítaniuk a védekezésre. A Kaposvár igencsak bátran futballozott, s helyzetei is voltak. Látszott, Prukner László játékosai is tudják, mi a dolguk. Egyáltalán nem lett volna meglepő, ha a vendégek vezetésével ér véget a játékrész.

A második félidőre lényegében semmi sem változott. Nem volt túl sok helyzet – talán tízpercenként egy, nem nehéz kiszámolni, ez összesen kilencet jelent. A futball igazságtalanságával szembesülhettek a vendégszurkolók: ritkán látható öngólt hozott össze a kaposvári Petrók Viktor. A somogyiak azonban ettől nem estek össze,s a hajrában megérdemelten egyenlítettek.

Az a csapat, amely az utóbbi két meccsét megnyerte, nem játszott jól, míg a gyenge mérleggel érkező riválisa mindhárom pontot elvihette volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik