A menü nem ígérkezik rossznak: többek között kakaóbabos nyúlpástétom sózott uborkával, lime-saláta marinált rákokkal, párolt marhajava csokoládémártással és desszertnek egy kis gesztenyetorta rummal szerepel az étlapon. A gálamérkőzés előestéjén igazi brazilos ételekkel látja vendégül a Puskás Pancho Sport Pub étterme a két csapatot, valamint azt a szerencsés háromszáz vendéget, akiknek sikerül még belépőt vásárolniuk erre a különleges estére. Az ínycsiklandó ízekért a bécsi világbajnokságon negyedik helyezést elérő Jászai Tibor felel majd.
„Alaposan felkészültünk a brazil konyhából – mondta a főszakács. – Különleges ételeket készítünk, olyanokat, amelyek után még a brazil játékosok is megnyalják mind a tíz ujjukat. A brazil konyha meglehetősen furcsa ízvilágú, a mangót, a papáját és az ananászt is fűszerként használják. Bevallom, az MTK-nak szurkolok, de most a Honvéd és a brazil csapat futballistáinak is örömmel főzök.”
A szervezők igazi dél-amerikai estét varázsolnak az elegáns étterembe: szambatáncosok, zenekar és külön mutatványként freestyle-labdarúgók zsonglőrködnek az asztalok között.