Most eldől, hogy melyik a jobb

BERECZKY ATTILA, ZOMBORI ANDRÁSBERECZKY ATTILA, ZOMBORI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2008.03.21. 23:34
Címkék
Zalaegerszegen jó játékkal és remekbe szabott gólpasszal segítette a DVSC-t Sándor Tamás. Aztán a csapatkapitány ráijesztett a debreceni szurkolókra, hiszen a hét elején vírusos betegsége miatt hiányzott az edzésekről. Az MTK elleni mérkőzésen azonban ott lesz a pályán, miként vele szemben az MTK legjobbja, Kanta József is. Az „aranyrangadón” ők ketten lehetnek a kulcsfigurák.

Legyőzte a vírust?Legyőzte a vírust?

Zalaegerszegről hazafelé menet éreztem, hogy nem vagyok rendben – mondta Sándor Tamás, a DVSC-TEVA csapatkapitánya. – Rázott a hideg, a gyomrom is kavargott, egyértelmű volt, hogy elkaptam valamilyen vírust. Három nap alatt három kilót fogytam, de a hét közepére szerencsére sokat javult az állapotom, így ott lehetek az MTK elleni meccsen.

Mert ez az a találkozó, amelyen mindenki játszani akar.

Hál’ Istennek sok hasonló mérkőzésünk lesz a tavasszal, s engem mindig feldob, ha nagy tétért lépünk pályára.

Akkor ön kifejezetten örül, hogy szoros az élmezőny, izgalmas a bajnokság?

Így van, de ha lehetne még valamit kívánni: jó lenne megfelelő minőségű pályákon, sok néző előtt játszani! Sajnos a tavaly év végi Ligakupa-meccsek a legtöbb helyen tönkretették a gyepszőnyeget, így majdnem mindenhol siralmas a talaj.

A telt ház viszont néhány évvel ezelőtt garantált volt Debrecenben…

Nagyon hiányoznak a szurkolók. Fantasztikus volt, amikor minden meccsünkön megtelt a stadion, sokkal jobb volt úgy futballozni. Mindent megpróbálunk, hogy újra sokan legyenek az Oláh Gábor utcában, és bár tudjuk, hogy a körítés már nem első osztályú, a játékunkkal tehetünk azért, hogy még többen járjanak ki a meccseinkre.

Bírja a Loki a háromfrontos harcot?

Rengeteget számít, hogy sok minőségi játékosunk van. Szerencsére mindenki él a neki jutó lehetőséggel.

Az MTK ellen döntő jelentőségű lehet, milyen erőben van a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik