Sirina Irina visszatér

(S. D.)(S. D.)
Vágólapra másolva!
2008.01.11. 23:19
Címkék

Csütörtökön megkapta játékengedélyét, így akár már a szombati, Békéscsaba elleni mérkőzésen pályára léphet a Kiskunhalas színeiben az orosz származású, ám honosítását követően 39 alkalommal a magyar válogatottat is erősítő Sirina Irina.

A 41 esztendős kapus jelenleg a Dunaferr szakmai munkáját irányító Imre Vilmos első számú segítője, s ezt a státust az aktív játék mellett sem kívánja feladni – szerencsére mindkét klub partner a kézilabdázó elhatározásának megvalósításában. A KNKSE vezetőedzője természetesen hatalmas erősítésnek tartja a volt válogatott kapus igazolását.

„Tapasztalatának és képességeinek köszönhetően sokat tud segíteni bentmaradásért küzdő csapatunknak” – értékelt a szerződéskötést követően Zsadányi Sándor, aki hozzátette, további erősítéseket is terveznek az elkövetkezendő időszakban. A kérdésre, hogy az egykori válogatott mennyi játéklehetőséget kap majd új együttesében, a szakvezető frappáns választ adott.

„A kapu a továbbiakban is mindenki előtt nyitva áll” – üzent Sirina csapatbéli riválisainak a bajnokságban egy győzelemmel és nyolc vereséggel az utolsó helyen álló Kiskunhalas mestere.

„Irina az elmúlt két hétben már velünk edzett, így nyugodtan bevethetjük őt a Békéscsaba elleni nagyon fontos mérkőzésen. Meg kell jegyeznem, a Dunaferr vezetői végig hihetetlenül korrekten álltak az ügyhöz, s megígérték, hogy Sirina szabadidejében nyugodtan segítheti együttesünket” – mondta Zsadányi Sándor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik