Ausztria címvédése

O. Z.O. Z.
Vágólapra másolva!
2007.02.19. 00:52
Címkék
A végére helyreállt a világ rendje: Aréban az alpesisí-világbajnokság utolsó számát, a vegyes csapatok versenyét a címvédő osztrákok nyerték meg.
Az osztrákok már délelőtt a szuper óriás-műlesiklásban megalapozták sikerüket, Renate Götschl, Fritz Strobl és Michaela Kirchgasser is megnyerte saját futamát, míg a nem éppen a hosszú számok specialistájának számító Benjamin Raich a második helyet szerezte meg. Így az összesítésben (a helyezési számok összeadása után), Ausztria öt ponttal állt, a második helyezett Kanadának viszont már 15 pontja volt.A szlalomban a svédek összekapták magukat, az ezüstéremről azonban az utolsó sorozat döntött. A svájci Marc Berthod kiesett, míg a svéd Jan Byggmark bejött az ötödik helyre, ezzel a helvéteknek meg kellett elégedniük a bronzéremmel. VILÁGBAJNOKSÁG, ARE
Csapatverseny.
Csapatverseny.
Világbajnok: Ausztria 18 helyezési pont (szuper óriás-műlesiklás: Renate Götschl 1., Fritz Strobl 1., Manuela Kirchgasser 1., Benjamin Raich 2.; műlesiklás: Kirchgasser 4., Raich 4., Marlies Schild 1., Mario Matt 4.), 2. Svédország 33 (szuper óriás-műlesiklás Anja Pärson: 4., Hans Olsson 8., Anna Ottosson 4., Patrik Järbyn 7.; műlesiklás: Ottosson 1., Markus Larsson 2., Pärson 2., Jan Byggmark 5.), 3. Svájc 39 (szuper óriás-műlesiklás; Nadja Styger 11., Daniel Albrecht 3., Fabienne Suter 2., Marc Berthod 1.; műlesiklás; Sandra Gini 2., Albrecht 5., Rabea Grand 4., Berthod 11.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik