MLSZ: elfogadták az alapszabály-módosítás tervezetét

MLSZ MLSZMLSZ MLSZ
Vágólapra másolva!
2010.05.14. 21:40
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség Telkiben ülésezett, ahol elfogadta az alapszabály-módosítás tervezetét. Ezután az utánpótlás-válogatottakról egyeztettek a különböző korosztályokban és akadémiákon dolgozó szakemberek részvételével.

Az Magyar Labdarúgó-szövetség pénteki elnökségi ülésén eldőlt, hogy a szövetség rendkívüli közgyűlése május 29-én, 11 órakor kezdődik Telkiben. Az elnökség a mai tanácskozáson tájékoztatót hallgatott meg az alapszabály-módosító tervezetet benyújtó Garancsi Istvántól, a Videoton FC Kft. tulajdonosától, valamint dr. Izsó Ignáctól, a szövetség jogi bizottságának elnökétől, majd elvi állásfoglalást hozott, amelyben elfogadta az elé tárt tervezetet – adta hírül az mlsz.hu.

Szekeres Tamás, a nemzeti válogatottak igazgatójának kezdeményezésére az MLSZ telki technikai centrumában találkoztak a labdarúgó-akadémiák, valamint az utánpótlásműhelyek vezetői és a korosztályos válogatottak élén dolgozó edzők. Az egyeztetésen szóba kerültek a következő generációkkal kapcsolatos legfontosabb kérdések, így a versenyeztetés, a képzés, valamint a kiválasztás. Az interaktív konferencián előadást tartottak a korosztályos válogatottak élén álló szövetségi edzők: Pisont István, Tuboly Frigyes, Zsivoczky Gyula, Szapor Gábor és az Egervári Sándort helyettesítő Kenyeres Imre is.
Az igazgató tervei szerint a jövőben rendszeresek lesznek a maihoz hasonló szakmai egyeztetések.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik