Magyar diadal Karlsruhéban, Hajnal Tamás volt ősszel a legjobb

Vágólapra másolva!
2008.01.11. 18:52
A szakírók és a Bundesliga-kollégák után a Karlsruhe szurkolói is elismerték Hajnal Tamás őszi teljesítményét, sőt az eddigi legszebb „díjjal” jutalmazták meg, ugyanis őt választották a csapat őszi legjobbjának. A siker értékét növeli, hogy a magyar válogatott középpályásának nem akadt ellenfele, fölényesen nyerte a voksolást.
Hajnal Tamás gólöröme
Imago
Hajnal Tamás gólöröme
Hajnal Tamás gólöröme
Imago
Hajnal Tamás gólöröme

A klubhonlap és az mlsz.hu anyagából kiderült, hogy közel húsz ezren nyilvánították ki véleméynüket. Hajnal Tamás a szavazatok közel felét gyűjtötte be, mögötte a kapus Mark Miller (15,5 százalék) végzett. A különbség szembetűnő, és egyértelmű.

A magyar futballista ősszel hat gólt szerzett, ezzel a gárda legeredményesebb tagjának bizonyult. Hajnal a társakat is segítette, öt alkalommal jegyzett találatot érő átadást.

Tudott, a Kicker osztályzatai alapján a honi válogatott kulcsembere a tizedik helyen zárt.

A játékostársak által „összeállított” listán még előkelőbb pozícióban, az ötödikben találhattuk Hajnalt. A szavazást a Werder Bremenben játszó brazil Diego nyerte meg a voksok 44,9 százalékával. Mögötte a francia Franck Ribéry (Bayern München) lett a második, míg a holland Rafael van der Vaart (Hamburger SV) a harmadik helyen zárt. A legjobb német a leverkuseni Simon Rolfes, ő a negyedik helyre került.

Nem is meglepő, hogy Hajnal Tamást Magyarországon az év legjobbjának választották.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik