Légiósok: ennyit keres Futács a Hajduk Splitnél – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.17. 13:15
Az izraeli Maccabi Haifa horvát sajtóhírek szerint egymillió eurót kínál a Hajduk Splitnek Futács Márkóért.

A 24sata.hr információi szerint amagyar csatárt és a 23 éves brazil Jeffersont együtt venné meg az izraeli együttes, Futácsért egymillió, Jeffersonért 1.1 millió eurót kínál. A lap szerint a Hajdukhoz továbbra sem érkezett hivatalos megkeresés, és ha ajánlatot is tesz a Maccabi, valószínűleg csak Jeffersont engedik el a splitiek, akik többre taksálják Futács értékét egymillió eurónál.Futácsért egymillió, Jeffersonért 1.1 millió eurót kínál. A lap szerint a Hajdukhoz továbbra sem érkezett hivatalos megkeresés, és ha ajánlatot is tesz a Maccabi, valószínűleg csak Jeffersont engedik el a splitiek, akik többre taksálják Futács értékét egymillió eurónál.

Az őszi idényben 13 bajnokin hét gólt szerző Futácsról a Slobodna Dalmacija is írt, méghozzá a játékos béréről tett említést. A kameruni Franck Ohandza Zoa, Futács klubtársa kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot, ebben szerepelnek a magyar csatáréhoz hasonló feltételek.

A lap szerint Futács havi 19 ezer eurót (csaknem hatmillió forintot) kap Splitben, éves bére 228 ezer euró (több mint 70 millió forint). Ehhez jön még a gólokért és a gólpasszokért járó prémium.

A goal.com horvát kiadása megszólaltatta Futácsot, aki elmondta, a február elején induló tavaszi idényben a legfőbb célja, hogy pályára lépjen a Dinamo Zagreb elleni bajnokin.

„Amióta itt vagyok, háromszor játszott egymás ellen a két klub, és egyik meccsen sem szerepelhettem. Lehangolóan hangzik, de tényleg így van. Ami a célunkat illeti, a Rijeka előnye tizenöt pont, negyedikek vagyunk, már az is szép lenne, ha a második helyre fel tudnánk jönni” – mondta a Videoton korábbi edzőjével, Joan Carrillóval együtt dolgozó Futács, aki még nem tett le róla, hogy topligában játsszon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik