DAC: Felkészülünk, ha Schäfer marad, de arra is, ha megy – Németh Antal

Vágólapra másolva!
2021.07.01. 07:27
A DAC a Ferencvárossal játszott felkészülési mérkőzést a Groupama Arénában. Az 1–0-s Fradi-sikerrel véget érő találkozó után a felvidéki csapat vezetőedzőjével, Németh Antallal beszélgettünk. Természetesen szóba került az Európa-bajnokság felfedezettjének, Schäfer Andrásnak a jövője is.

A DAC vezetőedzője, Németh Antal elárulta: elégedett volt csapata mutatott játékával.

„A felkészülésnek abban a fázisában járunk, amikor a védekezésre helyeztük első sorban a hangsúlyt, ezt gyakoroltuk, és mellette az erőnléten dolgoztunk. Amit láttam, az jó volt, de természetesen voltak hibák, amiket szeretnénk kijavítani. Látjuk, hogy miben kell előre lépnünk a felkészülés további részében.”

Videónkban szóba kerül Schäfer András Európa-bajnoki szereplése mellett a jövője is, hiszen ezen a nyáron felhívta magára a kontinens labdarúgásának figyelmét. Németh Antal azt is elárulja az NSO Tv videójában, hogy terveznek-e még Schäferhez hasonló magyar tehetségeket igazolni.

ÍGY SZÓLT A NÉLKÜLED A TALÁLKOZÓ ELŐTT

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Ferencváros–Dunaszerdahely (szlovákiai) 1–0 (0–0)
Budapest,
Groupama Aréna, 5097 néző. Vezette: Bogár G.
Ferencváros:
Dibusz (Bogdán, a szünetben) – Wingo, Blazic (Dvali, a szünetben), S. Mmaee (Iyinbor, 82.), Civic (Csontos D., 82.) – Haratin, Laidouni – Mak (Redzic, a szünetben), Nguen (Gera D., 82.), Uzuni – R. Mmaee (Baturina, 61.). Vezetőedző: Peter Stöger
DAC: Jedlicka (Veszelinov, a szünetben) – Vera, Kruzliak, Beszkorovajni, Brunetti (Maly, 77.) –
Nebyla (Veselovsky, 70.), Njie (C. Braun, 77.), Fábry (Andzouana, 63.) – Divkovic (Rymarenko, 63.), A. Taiwo (Sharani, 77.), Moumou. Vezetőedző: Németh Antal
Gólszerző: Uzuni (76. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik