Husztit a West Brom és a Monaco is akarja - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.01.27. 09:37
null
Husztit (balra) Roy Hodgson menedzser is szeretné (Fotó: Action Images)
Címkék
A Daily Mail értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, Gera Zoltánt is foglalkoztató West Bromwich Albion és a francia második ligában szenvedő Monaco is szerződtetné Huszti Szabolcsot, a Zenit magyar középpályását.

Angol sajtóhírek szerint igen kapós lett Huszti Szabolcs, a Zenitben kevés játéklehetőséghez jutó magyar légiós. A Daily Mail úgy informálódott, hogy újabb angol klub is szívesen a soraiban tudná.

GERÁÉK MENEDZSERE HIÁNYOLJA A VEZÉREKET
Roy Hodgson szerint a West Brom Chris Brunt, Gera Zoltán és Jonas Olsson kiesésével fontos vezetői képességeket vesztett. Bővebben ide kattintva olvashat!

Korábban a Blackburn, a Fulham és a Wigan érdeklődéséről lehetett hallani, míg most a West Bromwich Albionról cikkeznek mint a középpályás lehetséges új állomáshelyéről. Ugyanakkor a hírekben az is szerepel, hogy a francia másodosztályú Monaco szintén vinné Husztit.

A játékos minden bizonnyal csak kölcsönbe kerülne az egyik említett klubhoz. A szerződése ugyanis 2013 júniusában jár le Szentpéterváron, a kétmillió eurós kivásárlási árát pedig nem valószínű, hogy kifizeti valamelyik csapat. A kölcsönadás elől viszont nem zárkózik el a Zenit.

Huszti a 2011-es esztendőben kevés játéklehetőséghez jutott: 29 tétmérkőzésen lépett pályára, ebből 21-szer csereként, s a négy gólja mellé öt gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik