DVTK: a járvány negyedik hulláma megérkezett a klubba

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.26. 10:19
null
A DVTK több játékosa is megbetegedett (Fotó: Észak-Magyarország, Vajda János, archív)
A labdarúgó NB II-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján úgy fogalmaz, a napokban a szezonális influenzával együtt a koronavírus-járvány negyedik hulláma is megérkezett a klubba.

 

A közleményben kifejtik, mindez annak ellenére történt, hogy a klub szigorú óvintézkedéseket vezetett be és minden központi rendelkezést betartott annak érdekében, hogy megvédje a sportolókat, a klub munkavállalóit, valamint a szurkolókat.

„A hétvégi,Tiszakécske elleni bajnoki meccs előtt nem szerettünk volna pánikot kelteni, de ahogy a foghíjas összeállításból is látszódott, az ellenfél mellett más nehézséggel is meg kellett küzdenie a csapatnak. Néhány labdarúgónk és az első csapat mellett dolgozó munkavállalónk is betegséggel küszködött és küzd jelenleg is. A protokollnak megfelelően mindenkit leteszteltünk. Bár most a sportolók és a szakmai stáb tagjainak egészsége a legfontosabb, nem felejthetjük el, hogy a következő napokban két rendkívül fontos mérkőzést is játszunk, ezért kedden a DVTK tartalékcsapatából többen is csatlakozhatnak az első kerethez. A következő napok tesztjeinek eredményétől és játékosaink egészségi állapotától függ, hogyan tudunk kiállni a Kazincbarcika és a Haladás ellen” – nyilatkozta a DVTK sportigazgatója, Benczés Miklós.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik