Újpest: Hiába van rajta nyomás, az ETO jó csapat - Lelievre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.04. 17:39
Marc Lelievre, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC megbízott edzője állítja: nem foglalkoznak azzal, hogy a Győri ETO-n mekkora nyomás van, csak a saját játékukra figyelnek. A belga szakvezető számít a szurkolók buzdítására, és reméli, hogy Bavon Tshibuabua már leülhet a padra.

„Nem számít, hogy négy, öt, vagy akár kettő pontra vagyunk a közvetlen élmezőnytől, a motiváció mindig ugyanúgy ott van mindegyik játékosunkban. Egyszerűen mindegyik meccsen nyerni akarunk, egy profi játékosnak a motivációval sosem lehet gondja. Az, hogy a győrieken mekkora a nyomás, nem ránk tartozik. Az ETO nagyon jó csapat, ezen az sem változtat semmit, hogy az előző két mérkőzés nem sikerült neki. Nekünk ettől függetlenül a saját játékunkat kell játszanunk” – nyilatkozta Marc Lelievre megbízott edző az ujpestfc.hu-nak. Marc Lelievre megbízott edző az ujpestfc.hu-nak.

„Nehéz meccs lesz, sokat jelent számunkra, ha a szurkolók végig támogatják a csapatot. Belgiumban is azt mondjuk, hogy a szurkolótábor a csapat tizenkettedik embere. Nagyon fontosak számunkra, és ha sokan kijönnek, nagy segítséget nyújthatnak nekünk abban, hogy megnyerjük a meccset. Jó hír, hogy Bavon Tshibuabua a második csapat meccsén a tervek szerint játszik néhány percet, és ha minden rendben van, a Győr ellen leülhet a mi kispadunkra is” – tette hozzá a belga szakember.

NB I, 26. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Május 3., péntek
17.00 Videoton–MTK 2–0
Bognár Tamás
19.00 Haladás–KTE-Phoenix Mecano 1–1
Szilasi Szabolcs
Május 4., szombat
14.00 Diósgyőri VTK–DVSC-Teva 3–3
Kassai Viktor
16.00 Bp. Honvéd–Lombard Pápa Erdős József
18.30
Siófok–Kaposvár (Tv: Sport1)Szőts Gergely
18.30 Eger–Pécsi MFC Becséri Dániel
Május 5., vasárnap
16.30 Újpest–Győri ETO (Tv: M1)
Solymosi Péter
18.30 MVM Paks–Ferencváros (Tv: Sport2) Andó-Szabó Sándor
TABELLA GÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETREND EREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik