nemzetisport.hu 2017.05.09 16:56 Frissítve: 2017.05.09 17:29

Újpest: a „lilák” megkapták az NB I-es és az UEFA-licencet

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest megkapta az NB I-es és az UEFA-licencet, jelentette be Gyarmati Eszter, a klub ügyvezető igazgatója.

 

„Pozitív elbírálásban részesültünk, ami azt jelenti, hogy megkaptuk az NB I-es és az UEFA-licencet” – mondta Gyarmati Eszter, az Újpest ügyvezető igazgatója a klub honlapjának.

Gyarmati Eszter a stadionhelyzetről is faggatták. A következő idényben az MLSZ előírásának értelmében csak olyan stadionban lehet mérkőzést rendezni, amely pályafűtéssel rendelkezik.

Mivel a nemrégiben felújított Szusza Ferenc Stadion ennek a követelménynek nem felel meg, ezért a licenckérelemben a „lilák" a szolnoki stadiont jelölték meg hazai pályának.

Az ügyvezető igazgató hangsúlyozta, nem azt szeretnék, hogy a bajnoki és kupamérkőzéseket Szolnokon rendezzék meg, a megállapodást azért kötötték, hogy megfeleljenek a licenckérelemnek. Folyamatosan egyeztetnek az UTE-vel és az illetékesekkel, hogy minél hamarabb rendeződjön a helyzet, és a Szusza-stadionban rendezzék a meccseket.

2021.09.27 17:02:03

Labdarúgó NB I Munkatársunktól

A felcsúti futballklub elnöke Alcsútdobozon vette el az ismert televíziós műsorvezetőt, voltak vendégek a futballvilágból is.

2021.09.26 16:34:52

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A Fradi sorozatban kilencedszer nyert odahaza a lila-fehérek ellen, pedig az Újpest emberhátrányban sem adta fel.

2021.09.26 13:02:17

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bár megszerezte a vezetést a Debrecen Kisvárdán, megtartani már nem tudta az előnyt.