H. D. 2021.05.11 20:45 Frissítve: 2021.05.11 22:42

RangAdó: a Ferencváros kapta a Fair Play-díjat az NB I-ben

A hagyományoknak megfelelően a Magyar Labdarúgó-szövetség a RangAdó Díjátadó gála keretében elismerésben részesíti az OTP Bank Liga 2020–2021-es idényének legjobbjait. A három napon át tartó díjátadó második estéjén a Fair Play-díj nyertesét, a bajnok Ferencvárost, valamint az NB I gólkirályát, Hahn Jánost díjazták.

 

A Fair Play-díjat Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója vette át. Az M4 Sport stúdiójában a 22 találattal a gólkirályi címet megszerző Hahn Jánost is díjazták – a Paks csatára teljesítményével bekerült a bő Eb-keretbe, valamint lengyel, török és német klubok érdeklődését is felkeltette.

„A Fair Play nagyon fontos része a sportnak. Külön öröm, hogy amellett, hogy nagy előnnyel nyertük meg a bajnokságot, még a Fair Play-díjat is nekünk ítélték, ez egyfajta kvalitást feltételez a csapatról. Mindig nehéz megnyerni a bajnokságot, megvédeni a címet nehezebb, harmadszor is a legjobbnak lenni pedig még nehezebb. Nem véletlen, hogy kilencvenhárom év után sikerült újra egymás után három bajnokságot nyernünk. A céljaink a következő idényre is megvannak. Szeretnénk elhódítani a Magyar Kupát, emellett szeretnénk újra a Bajnokok Ligája, esetleg az Európa-liga csoportkörében szerepelni, és ha lehet, ezeket a sikereket még jobb játékkal elérni” – idézi a fradi.hu Orosz Pált, aki Gera Zoltántól vette át a díjat.

Mint ismert, hétfőn az NB I 2020–2021-es idényének legjobb játékvezetőjét (Bogár Gergő), az év felfedezettjét (Schön Szabolcs) és a bajnokság legjobb edzőjét (Szerhij Rebrov) díjazták.

A RangAdó gála szerdán két újabb díj (az év játékos és a legszebb gól szerzője) átadásával zárul.

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.