S. ZS. 2021.05.06 07:46 Frissítve: 2021.05.06 08:03

MTK: nemzetközi játékosmegfigyelő lett Kenesei Zoltán?

A fogadási csalások miatt perbe fogott Kenesei Zoltán az MTK Budapest játékosmegfigyelője lett? A klub nem erősítette meg, de nem is cáfolta lapunk értesülését.

 

Kenesei Zoltán rendszeresen szerepel az MTK öregfiúk csapatában (Fotó: Dömötör Csaba)

 

Nemzetközi játékosmegfigyelő – lapunk úgy értesült, hogy Kenesei Zoltánt ebben a munkakörben alkalmazza az NB I-ben szereplő MTK Budapest FC. A korábbi NB I-es labdarúgó volt az egyik vádlottja az éveken át húzódó fogadási csalási ügyeknek, sőt jogerős ítélet is született ellene, ám egyik sem tartalmazott letöltendő büntetést. Márciusban megjelent a hír, amely szerint ismét körözést adtak ki ellene, akkor Kenesei Zoltán lapunkban mondta el, hogy félreértés történt, egy be nem fizetett csekk miatt automatikusan került fel arra a listára, amelyről a befizetés pillanatában le is került.

A 2011-ben kirobbant fogadási csalások miatt évekig előzetesben tartott Kenesei Zoltánt végül nem ítélték szabadságvesztésre – mindenesetre a magyar futballban elhíresült nyomozati és peres ügyek ismeretében meglepőnek tűnt az információ, hogy a kék-fehér klub játékosmegfigyelőként alkalmazza (a volt labdarúgónak más szerepben is van kapcsolata a klubbal, amint az az MLSZ internetes adatbázisában is látható, az MTK öregfiúk csapatában rendszeresen szerepel a sportigazgató Polyák Balázzsal és a fogadási csalási ügyekkel szintén kapcsolatba hozott Lázár Mátyással együtt).

Természetesen az információval megkerestük az MTK Budapest vezetőit, de sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták, hogy Kenesei Zoltán nemzetközi játékosmegfigyelőként segíti a futballklub munkáját.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.

2021.05.26 23:08:37

Labdarúgó NB I SZÖLLŐSI GYÖRGY

A Puskás Akadémia elnöke, Mészáros Lőrinc a járvány viszontagságai ellenére minden idők legjobb felcsúti idényét értékelhette.