Haladás: Mészöly Géza elismerte, ő lehet az új vezetőedző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.05. 20:01
Mészöly Géza a Nemzeti Sport kérdésére elismerte, van esély rá, hogy már a hétvégi fordulóban ő irányítja vezetőedzőként a Haladás labdarúgócsapatát.

A rangado.hu információi szerint a Haladás labdarúgócsapatának vezetősége visszavonta a megbízott vezetőedző, Kuttor Attila megbízatását, a szakembert a legutóbb az U19-es válogatottat irányító Mészöly Géza válthatja.rangado.hu információi szerint a Haladás labdarúgócsapatának vezetősége visszavonta a megbízott vezetőedző, Kuttor Attila megbízatását, a szakembert a legutóbb az U19-es válogatottat irányító Mészöly Géza válthatja.

Mészöly a Nemzeti Sport megkeresésére megerősítette, valóban van rá esély, hogy ő lesz a Haladás vezetőedzője, de elmondása szerint a hivatalos döntés késő este születhet meg.

A döntés összefüggésben állhat azzal, hogy Kuttor Attila Halmosi Pétert, Iszlai Bencét és Rózsa Dánielt is száműzte a keretből. A rangado.hu szerint a vezetőség nem értett egyet a döntéssel, hogy a hétvégén a Győr ellen a három alapember nélkül álljon fel a csapat. Kuttor ezután közölte, hogy akkor keressenek másik edzőt.

Mészöly Géza holnap már munkába is állhat…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik