Bp. Honvéd: nem tudtak megegyezni Vidoviccsal, Akassounak csapatot keresnek

Vágólapra másolva!
2012.02.16. 12:25
Címkék
Bár a bal oldali védőként bevethető Marko Vidovics megfelelt a próbajátékon a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédnál, a vezetőség nem tudott megegyezni a montenegrói játékos menedzserével, így biztosan nem kerül a kispestiekhez.

Supka Attila, a Honvéd vezetőedzője elmondta, Jean-Baptiste Akassounak nyáron lejár a szerződése, így neki csapatot keresnek. A szakember a Tatabánya ellen 4–1-re megnyert felkészülési meccs után azt is hozzátette, hogy továbbra is keresnek egy balbekket és egy csatárt, míg jövő héten derülhet ki, hogy Kemenes Szabolcs vagy Sánta András lesz-e az első számú kapus. a Tatabánya ellen 4–1-re megnyert felkészülési meccs után azt is hozzátette, hogy továbbra is keresnek egy balbekket és egy csatárt, míg jövő héten derülhet ki, hogy Kemenes Szabolcs vagy Sánta András lesz-e az első számú kapus.

„Továbbra is keresnünk kell egy balbekket és egy csatárt – mondta Supka a Nemzeti Sportnak. – Ha nem sikerül találnunk, házon belül próbáljuk megoldani. A mérkőzésről sok mindent nem lehet elmondani, hiszen irreális körülmények között, havas pályán kellett futballoznunk, ráadásul Ivan Lovric is megsérült. A horvát védő érezte, nincs rendben a combja, ezért inkább úgy döntöttünk, lehozzuk, nehogy nagyobb baja essen. Horváth Adrián már egészséges, csak a műfüves pálya rossz állapota miatt tekintettünk el a szerepeltetésétől. Ivancsics Gellért vádlija még múlt héten húzódott meg, ő már hétfőn bekapcsolódhat a munkába. A térdsérüléssel bajlódó bal oldali védőt, Novák Alexiszt pénteken megműtik. A kapuskérdést illetően Kemenes Szabolccsal és Sánta Andrással is leültünk beszélgetni, jövő héten kiderül, ki lesz az első számú kapusunk. A felkészülést a Bozsik-stadionban folytatjuk.”

BP. HONVÉD
Érkezett: Nicolas Ceolin (brazil, Győri ETO FC – kölcsönbe), Tomás Díaz Navarrete (chilei, RU Saint-Gilloise – Belgium, kölcsönbe), Faggyas Milán (SV Mattersburg – Ausztria), Emir Hadzic (bosnyák, NK Celik Zenica – Bosznia-Hercegovina), Matías Sebastián Porcari (argentin, Fénix – Uruguay)
Távozik/szabadon igazolható: Dieng Abass (szenegáli, Song Lam Nghe An– Vietnam, kölcsönbe), Danilo de Oliveira (brazil, FC Sion – Svájc), Harmony Ikande (nigériai, Beitar Jerusalem – Izrael), Marek Kostoláni (szlovák, ASK Mannersdorf – Ausztria), Radiszlav Szekulics (montenegrói, ?), Torghelle Sándor (Videoton), Lukás Zelenka (cseh, 1. SK Prostejóv – Csehország)
Akivel tárgyalnak: Deák Márton (Soproni VSE)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik