Belgium: távozik az Újpest volt légiósa az Eupentől

Vágólapra másolva!
2022.05.25. 10:32
null
Heris szabaddá vált (Fotó: Török Attila)
Szerződése lejártával távozik a belga élvonalban 15. helyen záró KAS Eupen csapatától Jonathan Heris, a két éve nyáron az Újpesttől ingyen igazolt 31 esztendős védő – közölte az Eupen a hivatalos honlapján.

A közlemény szerint Heris nem fogadta el a klub által kínált szerződéshosszabbítási ajánlatot, ezért június 30-ával távozik a klubtól és ingyen igazolhatóvá válik. Heris 2020 nyarán érkezett a csapathoz Újpestről, s az eltelt két idényben 60 mérkőzésen 5 gólt szerzett.

A védelem közepén és jobb oldalán is bevethető védő 2014-ben érkezett Magyarországra, s az Újpestnél töltött három idény után két évet szerepelt a Puskás Akadémiánál, mielőtt visszatért volna még egy évadra a lila-fehérekhez a 2020-as távozása előtt.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Heris hol folytatja a pályafutását.

Az Eupen a nemrég véget ért belga élvonalbeli bajnokságban a 15. helyen végzett, s jelenleg új trénert keres – belga sajtóhírek szerint a legesélyesebb a posztra Bernd Storck, korábbi magyar szövetségi kapitány, aki alig három napja távozott a Genktől, s ezek szerint nem lesz majd csapatának tagja a korábbi újpesti futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik