NB II: hétgólos szegedi siker a Kiskundorozsma ellen

Vágólapra másolva!
2011.08.03. 12:08
Az NB II rajtjára készülődő Szeged 2011 labdarúgó együttese magabiztos, 7–0-s győzelmet aratott a Kiskundorozsmával vívott felkészülési mérkőzésen.

A nemrégiben hatalmas változáson átesett Szeged 2011 a Czirbus – Laczkó J., Lanisztanin, Tóth I., Radnai – Magyar Gy., Batik B., Puskás Cs. – Brinszky – Kazi, Bernáth kezdőcsapattal lépett pályára idegenben; később, ahogyan azt a klub hivatalos honlapján olvashatjuk, beállt Trepák, Gellér, Podonyi, Vágó A., Puhalak, Gahwagi, Kulacsik, Reyes Bryan és Bubori is.

A gólokat Bernáth (2), Kulacsik, Gahwagi, Puhalak, Puskás és Batik B. szerezték.

„Gondolkodásban és játékban is lassúak vagyunk még, de ez a felkészülésnek ezen szakaszában természetes is. Sokan ismeretlenek még egymásnak, kialakulóban van a csapat. Azon dolgozunk, hogy a bajnokság kezdetére összecsiszolódjunk. Pozitívum, hogy rengeteg ziccert alakítottunk ki, ugyanakkor elöl és hátul is követtünk el hibákat. A most bemutatkozó két játékos közül Bubori Kornélon még érződik a sérülés miatti elmaradás, a szerb Alekszandar Lanisztanin játéka viszont nagyon tetszett, fizikálisan és mentálisan is rendkívül erős a srác" – értékelt a szegediek mestere, Kolozsvári János.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik