Lipcsei Péter további három évig a zöld-fehéreket szolgálja

Vágólapra másolva!
2009.06.18. 12:37
A 100%Fradi információi szerint Lipcsei Péter három évvel meghosszabbítja szerződését a Ferencváros labdarúgócsapatával. A középpályás az első szezonban még játékosként, majd a szakmai stáb tagjaként segíti a zöld-fehéreket. A felek szóban már megegyeztek egymással.
A szurkolók legnagyobb örömére Lipcsei marad
Fotó: M. Németh Péter (archív)
A szurkolók legnagyobb örömére Lipcsei marad
A szurkolók legnagyobb örömére Lipcsei marad
Fotó: M. Németh Péter (archív)
A szurkolók legnagyobb örömére Lipcsei marad

„Elviekben megállapodtunk, de természetesen a megbeszélteket papírra is kell vetni, illetve több kérdést tisztázni kell még. Mindkettőnk célja az, hogy mire július 3-án elindul a csapat Angliába, addig minden részletben megállapodjunk majd. Ahogy korábban is említettem, én egy évet még szeretnék játszani, de kizárólag az NB I-ben. Felmerült, hogy az NB III-as csapatban is szerepelhetek, de alacsonyabb osztályban nem szeretnék futballozni, nekem ez az egy kérésem volt” – idézi a 100%Fradi Lipcsei Pétert.

„Természetesen szó nincs arról, hogy bérelt helyet szeretnék, de képesnek érzem magam arra, hogy bebizonyítsam Bobby Davisonnak, erőssége lehetek az NB I-es Ferencvárosnak is. Hihetetlen motiváció van bennem. Abban maradtunk, hogy az első évben igyekszek besegíteni edzőként az NB III-as csapat mellett, de számomra még az az első, hogy játékosként bizonyítsak. Hároméves megállapodást köthetünk, ennek megfelelően később edzőként szeretném segíteni a Ferencvárost” – tette hozzá a középpályás.

A klub harmadosztályú csapatának szakvezetője információink szerint Craig Short lesz.

Lipcsei a mai nap folyamán Berki Krisztiánnal egyeztetett, az FTC Zrt. elnöke és a játékos szóban már megegyezett egymással.

A Ferencvárossal kapcsolatos hír még, hogy Dragóner Attilával is egy évet hosszabbítana a klub.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik