Folytatódhat a Comeback, ezúttal a Bőcs testén keresztül

Vágólapra másolva!
2008.08.17. 15:32
Címkék
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójának vasárnapi játéknapján a borsodi megyeszékhelyre látogat a Ferencváros, és bár a helyszín a Diósgyőr pályája, az ellenfél mégsem az első osztályú együttes, hanem a Bőcs lesz.
Ferenczi István (jobbra) jó játékára ismét szükség lesz
Fotó: Kovács Tamás
Ferenczi István (jobbra) jó játékára ismét szükség lesz
Ferenczi István (jobbra) jó játékára ismét szükség lesz
Fotó: Kovács Tamás
Ferenczi István (jobbra) jó játékára ismét szükség lesz

A mérkőzés egyúttal a Comeback-korszak második találkozója lesz, és a fővárosi zöld-fehérek szimpatizánsai azt szeretnék, ha a csapat ismét olyan játékkal rukkolna elő, mint tette azt az első fordulóban a Tököl ellen.

Akkor 6–2-es győzelmet aratott a Fradi, és ezzal az eredménnyel nyilván most is mindenki kiegyezne a Ferencváros háza táján… Sőt talán azzal is, ha nem látnának gólparádét, de három ponttal gazdagabban utazhatna vissza Budapestre a magyar rekordbajnok.

Ugyanis a Bőcs ellen idegenben nem igazán megy Bobby Davison együttesének: eddig kétszer látta vendégül a borsodi együttes a Ferencvárost, és mindkétszer döntetlen lett a vége.

A Fradinak feltehetően most sem lesz könnyű dolga, legalábbis ezt engedi sejteni a hazaiak vezetőedzőjének mérkőzés előtti nyilatkozata.

„Tény, hogy az FTC kiemelkedik a csoportból, de azt gondolom, van a mezőnyben négy-öt olyan csapat, amely hazai pályán okozhat neki nehéz perceket, és a Bőcsöt is ide sorolom” – latolgatta az esélyeket Tóth László.

„Az elmúlt szezonokban is így történt, és most is ez a célunk, de természetesen a földön kell maradnunk. Az ilyen mérkőzéseket nagy lehetőségnek tartom fiatal játékosaink számára, hiszen jó csapat ellen bizonyíthatnak, és minden szinten előreléphetnek. Optimista vagyok a találkozó előtt, a mieinktől bátor játékot és összességében jó színvonalú küzdelmet várok” – mondta a mester a Bőcs internetes honlapján.


KATTINTSON ÉS KÖVESSE ÉLŐBEN A BŐCS–FERENCVÁROS MÉRKŐZÉST A NEMZETI SPORT ONLINE-ON!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik