NB II: megszólalt a budafoki játékos arccsontját eltörő Vasas-labdarúgó

Vágólapra másolva!
2024.02.17. 13:33
Hinora Kristóf (Fotó: vasasfc.hu)
Címkék
Mint beszámoltunk róla, a Vasas FC játékosa, Hinora Kristóf, arcon ütötte a Budafok labdarúgóját, Merényi Ádámot, akinek eltört az arccsontja a két csapat NB II-es bajnokiján. A vétkes játékos megszólalt az angyalföldiek honlapján.

„Nagyon sajnálom az esetet, semmi szándékosság nem volt benne, soha senkinek nem okoznék sérülést. Egy szerencsétlen mozdulat volt, nem ütni akartam, csupán lerázni magamról a belém kapaszkodó hazai játékost, aki viszont pont úgy esett el, hogy arcon találtam. Rendkívül bánt ez az ügy, amikor tegnap megtudtam, hogy Merényi Ádám arccsonttörést szenvedett, sikerült beszélnem vele telefonon, újra bocsánatot kértem tőle, amit természetesen már a pályán is megtettem. Örülök, hogy műtéti beavatkozásra nincs szüksége, még egyszer elnézést kérek és mielőbbi visszatérést kívánok neki a pályára" – nyilatkozta Hinora Kristóf.

A Gyirmót elleni meccsen Oláh Bálint a lábán súlyos zúzódást szenvedett, míg a Vasas elleni találkozón Merényi Ádámot ököllel megütötték, és sajnos eltört az arccsontja.  A játékvezetők mindkét esetben érthetetlenül csak sárga lapot adtak a jogosan járó piros helyett” – írta korábban a honlapján a Budafoki MTE, amely ezek miatt az MLSZ-hez fordult.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik