Kádár Tamás olaszországi próbajátékon, Lekics visszatért Dániába

Vágólapra másolva!
2007.06.11. 19:18
Ratko Lekics fél éves vendégszereplés után otthagyta Zalaegerszeget, és visszatért Dániába. Mellette távozhat Kádár Tamás is, aki holnaptól az olasz élvonalbeli Regginánál szerepel próbajátékon egy hétig.
Kádár Tamás (jobbra) a Regginában folytathatja
Kádár Tamás (jobbra) a Regginában folytathatja
Kádár Tamás (jobbra) a Regginában folytathatja
Kádár Tamás (jobbra) a Regginában folytathatja

A nemrég befejeződött bajnokságban jól szereplő, a harmadik helyen végző Zalaegerszeg együttesénél is mozgás várható.

A fiatal bal oldali védőt, Kádár Tamást Olaszországba hívták próbajátékra. A mindössze 17 éves tehetség a Reggina együtteséhez utazik, amely annak ellenére maradt bent az élvonalban, hogy a szezon előtt – a vesztegetési botrányból kifolyólag – tizenegy pontot levont tőlük a szövetség.

A Zalaegerszeg hivatalos honlapjának információi szerint Kádár június 12. és 19. között lesz az olasz csapat vendége.

Távozik viszont a szerb-dán támadó, Rajko Lekics. A tavaszi szezonban remeklő, ám a bajnokság végén megsérülő játékos visszatér Dániába, ahol az Esbjerg játékosa lesz. A zalaiak szerették volna megtartani a futballistát, elővásárlási joguk is volt rá, de a dánok többet ajánlottak.

A zalaiak – akárcsak a többi élvonalbeli csapat – a mai napon egy üzenetet is kaptak az MLSZ-től, hogy a mérkőzéseket közvetítő sporttelevízió a jövőben a találkozót követő edzői nyilatkozatokat nem hajlandó a szponzorfalaknál közvetíteni, mivel az reklámnak számít…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik