Bognár Zsolt kell a Messinának

Vágólapra másolva!
2007.02.16. 14:37
Le szeretné igazolni Bognár Zsoltot az olasz élvonalban szereplő Messina labdarúgócsapata – állítja a játékos. Az ősszel a Ferencvárosnál futballozó védő két hétig volt kint próbajátékon, de sokáig nem kapott választ. Csütörtökön az FTC hivatalos internetes oldalán mondta el elsőként, hogy az olaszok végül marasztalták.
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt

Szavazás

Bognár Zsolt már az őszi szezon végén bejelentette, hogy elhagyja a Ferencvárost, de arról akkor még nem nyilatkozott, hogy hol folytatja.

A jobb oldali védőt utána próbajátékra hívta az olasz Messina labdarúgócsapata, ahol a pályaedző az az Aldo Dolcetti, aki Magyarországon közel másfél évet dolgozott a Bp. Honvéd edzőjeként, tehát ismerhette Bognárt.

A futballista sorsáról azonban sokáig nem hozott döntést az élvonalban a kiesés ellen küzdő klub, Bognár pedig megunta a várakozást, és úgy döntött, hazatér. Csütörtökön azonban váratlan fordulat állt be az ügyében.

„Péntek reggel akartam hazajönni, de a vezetők szóltak, hogy ne menjek, mert szeretnének leigazolni. Várhatóan holnap ülünk le tárgyalni, és mivel a Ferencvárossal nincs szerződésem, csak velem kell megegyezniük az olaszoknak” – nyilatkozta Bognár a Nemzeti Sport Online-nak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik