NB I B: BKV Előre-Szolnok 2-0

A mérkőzésről tudósított: UGRÓCZKY KÁROLYA mérkőzésről tudósított: UGRÓCZKY KÁROLY
Vágólapra másolva!
2005.04.03. 23:14
Címkék
SÁRGA LAP: Szirtesi (Gáncsolta Disztl Dávidot) a 37., Remili (ellökte Varga Attilát) a 43., Galántai (visszahúzta Szalait) a 62., Szalai (megrúgta Simon Attilát) a 65., Kovács A. (gáncsolta Remilit) a 67., Lipták (buktatta Simon Attilát) a 75., Béres (sípszó után elrúgta a labdát) a 80. percben
KIÁLLÍTVA: Balogh P. a 88. percben
SZÖGLETARÁNY: 1:3 (0:1)

32. perc: Galántai remekül szöktette a jobb oldalon Busát. A csatár elment Romanek mellett, aztán az alapvonal közeléből élesen középre lőtte a labdát. A jó ütemben érkező Simon Attila hat méterről egyből a kapuba lőtt.
1-0

57. perc: Busa ment el a jobb oldalon, a 16-os magasságából középre adott, Simon Attila ezúttal is jókor érkezett, és a kifutó kapus mellett 15 méterről a kapu jobb oldalába lőtte a labdát.
2-0

88. perc: Balogh Pál a felezővonalnál lerántotta az egyedül kilépő Bérest, a játékvezető azonnal kiállította a vendégfutballistát.

Már a 4. percben megszerezhette volna a vezetést a BKV Előre, de a kitörő Török Sándor tíz méterről a bal kapufa mellé rúgta a labdát. Változatos, jó iramú küzdelem alakult ki, mindkét kapu előtt volt lehetőség a gólszerzésre, a vendégek játékosa, Remili Mohamed egy esetben a lécet találta el. Igazán változatos volt a mérkőzés ezen szakasza. A 32. percben egy kitűnő akció végén az Előre megérdemelten szerezte meg a vezetést. A szünet után a hazaiak gyorsan növelték előnyüket, amikor ismét Simon Attila volt eredményes. A vendégek megpróbáltak szépíteni, de a kontrákra építő hazaiak akciói továbbra is veszélyesek voltak.

Mestermérleg
Krecska János: - Annak tükrében, hogy áprilisban sűrű program elé nézünk, tele kihívásokkal, a lehető legjobbkor jött ez a győzelem és sikerélmény.
Simon Antal: - Nem akarom felmenteni a csapatomat, hiszen nem találtunk a kapuba, és gól nélkül nem lehet nyerni. Azt azonban remélem, hogy otthon, Szolnokon mi is kapunk majd hasonló bíráskodást…

Szavazás

Ki nyeri az NB I B-t?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik