NB I B: Balassagyarmati SE–DVTK 1910 0–1

BALÁS RÓBERTBALÁS RÓBERT
Vágólapra másolva!
2004.04.24. 21:41
Címkék
SÁRGA LAP
Tejnóra (felvágta Ivitzet) a 46., Halgas és Ivitz (kakaskodásért) a 83. percben

SZÖGLETARÁNY: 1:3 (0:0)

81. perc: Hompoth futott el a jobb oldalon, s a félmagasan középre lőtt labdáját Faragó mindenkit megelőzve, három méterről a kapu közepébe fejelte. 0–1

A játékrész közepén a vendégek vették át az irányítást, de a tizenhatoshoz érve nekik is rendre elfogyott a tudományuk. Az első nagyobb helyzetet a 38. percben láthatta a közönség, amikor Halgas Tibor jobb oldali beadása után a középen érkező Kenesei Zoltán 14 méterről, estében arasznyival lőtte a labdát a jobb alsó sarok mellé. A szünet után folytatódott a küzdelmes mezőnyjáték, de a védők változatlanul mindkét oldalon jól álltak a lábukon. A 65. percben Faragó István került tiszta helyzetbe, de 14 méterről a kapu fölé vágta a labdát. A 71. percben Binder Ciprian 18 méterről meglőtt labdáját ütötte ki Szabó I Csaba, szép mozdulattal a bal sarok elől. Három perc múlva Horváth Tibor tíz méterről leadott csúsztatott fejese után a gyarmati kapus újból nagy bravúrral tornászta ki a labdát a bal felső sarok elől. Az egyre nyomasztóbb fölényben játszó diósgyőriek kisvártatva Faragó szemfüles megmozdulása révén vezetést szereztek, s az utolsó percben a vendégek még növelhették volna az előnyüket, de Halgas, miután a kapust is kicselezte, képtelen volt a hálóba juttatni a labdát.

Mestermérleg
Kis Károly:
– Az egy pontra rászolgáltunk volna, de egy jogos tizenegyest ezúttal sem ítéltek meg a javunkra.
Ôze Tibor: – Gyenge első félidő után a második játékrészben úgy teljesítettünk, ahogyan egy feljutásra esélyes gárdától elvárható. Ez volt sorozatban a harmadik győzelmünk, remélem, nem állunk meg.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik